Σασμός spoiler: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στη Στέλλα ποιος πραγματικά είναι

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος και ο Αστέρης θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στη σειρά Σασμός. Ο λόγος, φυσικά, είναι η Στέλλα. Η εκρηκτική προσωπικότητά της κατάφερε να μαγνητίσει το νέο γιατρό, ο οποίος κάνει τα πάντα για να είναι κοντά της.

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στη Στέλλα ποιος πραγματικά είναι

Οι δύο αυτοί χαρακτήρες είχαν μία επεισοδιακή συνάντηση. Αμέσως ο Άγγελος κατάλαβε πως η Στέλλα είναι η γυναίκα της ζωής του. Την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, παρόλο που εκείνη έδειξε απότομη κι απόμακρη.

Οι συχνές τους συναντήσεις κάνουν όλο και πιο έντονο το ειδύλλιο αυτό. Ο Άγγελος δε μπορεί να την βγάλει από το μυαλό του, θέλει να είναι μαζί της, με κάθε κόστος. Η Στέλλα είναι διστακτική και φοβάται πολύ πως θα πληγωθεί ξανά. Ο Άγγελος, όμως, της δείχνει πως θα έκανε τα πάντα για εκείνη…

Η Στέλλα του δίνει μία ευκαιρία και το ζευγάρι αυτό αποφασίζει να μείνει μαζί, ενωμένο. Ο Άγγελος, έχοντας της τυφλή εμπιστοσύνη, της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Της αναφέρει πως είναι γιος της Ανθούλας, πως τον έστειλαν σε ορφανοτροφείο, πως ψάχνει τον πατέρα του.

Η Στέλλα παγώνει. Έχει απέναντί της έναν ακόμη Σταματάκη. Όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη και δύσκολη να τη δεχτεί τόσο απλά. Του ζητάει λίγο χρόνο για να το χωνέψει, με τον Άγγελο να πηγαίνει στον Αστέρη.

Του ζητάει να μιλήσουν, νιώθοντας την ανάγκη να είναι σωστός απέναντί του. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν χτίσει καλές σχέσεις. Ο Άγγελος του λέει πως είναι ερωτευμένος με την πρώην του, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να πέφτει από τα σύννεφα, στη σειρά Σασμός. Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός Στελλα