Σασμός Spoiler: Νέος έρωτας για την Αργυρώ στα Γιάννενα!

Σασμός Spoiler: Μια επίθεση γίνεται η αφορμή για να πάρουν τη μεγάλη απόφαση να φύγουν για πάντα από τον τόπο τους. Οι δύο γυναίκες φεύγουν από την Κρήτη για να πάνε να μείνουν όσο πιο μακριά μπορούν και επιλέγουν να πάνε στα Γιάννενα.

Σασμός Spoiler: Νέος έρωτας για την Αργυρώ στα Γιάννενα!

Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και το χωριό συζητάει ότι η Καλλιόπη τα κατάφερε και τις έδιωξε με τον φόβο και τον τρόμο που σκόρπισε γύρω τους. Φυσικά, το νέο φτάνει και μέχρι τη φυλακή. Ο Αστέρης καταρρέει μόλις μαθαίνει ότι η Αργυρώ έφυγε για πάντα, ενώ γίνεται έξαλλος με τη μάνα του που τις έδιωξε από τον τόπο.

Στα Γιάννενα οι δύο γυναίκες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ορθοποδήσουν. Με πολύ κόπο και πείσμα προσπαθούν να ξεπεράσουν όλες τις αναποδιές. Δύσκολα, όμως τα καταφέρνουν. Η Αργυρώ κλείνεται στον εαυτό της, μένει συνεχώς δίπλα στη μάνα της, χωρίς να έχει διάθεση να αντικρίσει τον έξω κόσμο. Η Μαρίνα αρχίζει να ανησυχεί βλέποντας την κατάσταση του παιδιού της.

Ωστόσο μια γνωριμία που θα κάνουν στα Γιάννενα θα είναι καθοριστική για τη ζωή τους. Η Μαρίνα θα γνωρίσει μια γυναίκα, τη Δέσποινα. Με τη γυναίκα αυτή θα τις ενώσει η ίδια μοίρα και το ίδιο τραγικό παρελθόν, καθώς και αυτή θρηνεί τον δικό της γιο που έχασε σε τροχαίο. Ο πόνος κοινός και για τις δύο γυναίκες Η Αργυρώ όμως θα σταθεί τυχερή. Τυχαία θα γνωρίσει ένα παλικάρι, τον Σταύρο. Με το που τη βλέπει δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Αισθάνεται ότι αυτή η κοπέλα είναι διαφορετική.

Ότι αυτά τα θλιμμένα μάτια είναι ό,τι πιο όμορφο έχει δει στη ζωή του και της το λέει. Είναι ευθύς, τίμιος και καλόκαρδος. Από την πρώτη στιγμή θα την πλησιάσει και θα της μιλήσει ευγενικά. Η Αργυρώ στην αρχή θα είναι μαζεμένη, αλλά ο Σταύρος, που έχει αληθινά αισθήματα γι’ αυτήν, θα κάνει υπομονή. Δεν θα την πιέσει σε τίποτα, .μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Αυτό μπορεί να αργήσει, αλλά θα γίνει. Αργά και σταθερά η Αργυρώ ξαναβρίσκει τον εαυτό της. Σιγά-σιγά βγαίνει με τον Σταύρο και κάποια στιγμή του ομολογεί τα πάντα για τη ζωή της. Για τον Γιαννιώτη Σταύρο όλα αυτά είναι έξω από τη λογική του, αμόκ την καταλαβαίνει, τη στηρίζει και της υπόσχεται να είναι για πάντα κοντά της και να την κάνει ευτυχισμένη!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια