Σασμός Spoiler: Μήπως ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου;

Σασμός Spoiler: Πολλά ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η δολοφονία του Στεφανή. Ο Μαθιός θα αρπάξει την ευκαιρία να έρθει κοντά στην Βασιλική, ενώ γρήγορα ο Νικηφόρος θα τον αποκαλεί δεύτερο “πατέρα”, στη σειρά “Σασμός”.

Σασμός Spoiler: Μήπως ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου;

Τί συνδέει αυτούς τους δύο χαρακτήρες και γιατί ο Μαθιός τράβηξε την σκανδάλη επτά φορές; Μία βεντέτα ανοίγει δίχως λόγο, φέρνοντας στην επιφάνεια πάρα πολλά μυστικά του παρελθόντος.

Όπως είχε αποκαλύψει η Καλλιόπη στην Στέλλα, ο Μαθιός της δεν είχε βρει την κατάλληλη για να φτιάξει τη δική του οικογένεια. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής είχε στο παρελθόν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος δεν ευδοκίμησε…

Μήπως αυτός ο μεγάλος έρωτας ήταν η Βασιλική; Ποιες κρυφές πτυχές της οικογένειας έρχονται στο φως;

Ο Μαθιός θα αλλάξει τελείως συμπεριφορά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να έρθει ακόμη πιο κοντά σε εκείνον. Όπως είναι γνωστό, ο έρωτάς του για την Βασιλική φουντώνει όλο και περισσότερο.

Αυτός είναι ένας λόγος που έβαψε τα χέρια του με αίμα. Το πάθος του για την Βασιλική δε τον άφησε να δει καθαρά. Ο πόνος που ένιωθε μέσα του, βλέποντας την αγαπημένη του να υποφέρει εξαιτίας του Στεφανή, τον έκανε να τον βγάλει από τη μέση.

Η εμμονή του να σταθεί δίπλα της, θα φανεί πολύ σύντομα. Θα πάρει τη θέση του Στεφανή σε όλα, στην οικογένεια, στο πλευρό της Βασιλικής, ως στήριγμα του Νικηφόρου…

Σχετικά με το αν είναι πατέρας και γιος ο Μαθιός και ο Νικηφόρος, δεν είναι ακόμη γνωστό. Κι αυτό γιατί, ενώ στο βιβλίο αποδεικνύεται πως αυτό δεν ισχύει, η σειρά έχει αλλάξει σε αρκετά σημεία, με αποτέλεσμα να είναι όλα πιθανά.

Όπως και να έχει, είτε είναι βιολογικός του πατέρας, είτε όχι, ο Μαθιός θα αγκαλιάσει το παιδί αυτό σα να είναι δικό του. Η σχέση τους θα γίνει πολύ δυνατή, με τον Νικηφόρο να νιώθει ασφάλεια δίπλα του.

Όλα αυτά, μέχρι ο νεαρός πρωταγωνιστής να μάθει την σκληρή αλήθεια…Τότε είναι που όλα θα αλλάξουν και η ιστορία θα βαφτεί ξανά με αίμα…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός αντωνηςΣασμος Μαθιοσ