ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Με εντολή του Παύλου τον κρατούν φυλακισμένο

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», ο Αστέρης θα πέσει θύμα απαγωγής. Μόλις ο Παύλος Βρουλάκης ανακαλύψει τη σχέση του Σταματάκη με την ανιψιά του, θα χτυπήσει συναγερμός για νέο πόλεμο.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Με εντολή του Παύλου τον κρατούν φυλακισμένο

Τα ξαδέλφια της Μαρίνας θα φτάσουν στην Κρήτη αποφασισμένα να εκδικηθούν. Υπό τις διαταγές του Παύλου, θα στήσουν ενέδρα στον Αστέρη και θα τον κρατήσουν αιχμάλωτο σε μια αποθήκη, απειλώντας συνεχώς τη ζωή του.

Ο Αστέρης θα παραμείνει φυλακισμένος για μέρες, υπομένοντας τρομερά βασανιστήρια. Γνωρίζοντας ότι ο αγαπημένος της κινδυνεύει, η Αργυρώ θα τρέξει στον θείο της και θα αποκαλύψει την αλήθεια:

Ο Αστέρης είναι ο πατέρας του παιδιού της! Λίγο πριν σκοτωθεί, ο Παύλος θα δώσει εντολή να τον απελευθερώσουν. Ο Αστέρης θα γλιτώσει οριακά τον θάνατο στη σειρά «Σασμός», και δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν ότι έπεσε θύμα απαγωγής.

Επιπλέον, αν μιλούσε, από την πλευρά των Σταματάκηδων. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί.

Η Αργυρώ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της κατεστραμμένης της ζωής και ζητά από τον Παύλο κατανόηση, εκείνος, όμως, δεν πιστεύει στα αυτιά του! Πώς είναι δυνατόν η ανιψιά του να έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί με το αίμα των εχθρών τους;

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια