Σασμός spoiler: Μαυροφορεμένος άνδρας επιστρέφει στην Βασιλική την καρφίτσα

Σασμός spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, προβλέπονται εξαιρετικά αναταραχές και ανατροπές. Η Βασιλική, από τη στιγμή που εντοπίζει στο γραφείο της την καρφίτσα που είχε επιστρέψει στον Ευθύμη, καταρρέει συναισθηματικά.

Σασμός spoiler: Μαυροφορεμένος άνδρας επιστρέφει στην Βασιλική την καρφίτσα

Η συγκεκριμένη καρφίτσα, που αρχικά είχε επιστραφεί από τη Βασιλική στον Φαρμάκη, βρίσκεται πλέον στο γραφείο της. Αυτή η ανακάλυψη βυθίζει τη Βασιλική σε σκέψεις βαθιάς ανησυχίας, όπως εκδηλώνεται στη σειρά. Στη συνέχεια, αυτή συζητά με την Καλλιόπη και εκφράζει τους φόβους της πως, μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κάποιος άλλος που γνωρίζει πολλά μπορεί τώρα να εκτελεί εντολές χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Όσον αφορά την υπόθεση, ένα πρόσωπο που δεν υποψιάζεται κανείς, η αδελφή του Φαρμάκη, της οποίας η πραγματική ταυτότητα είναι άγνωστη πλην του Παύλου, έχει έρθει στην Άνω Ποριά με σκοπό την εκδίκηση. Ταυτόχρονα, εκτελεί ρητές εντολές που της είχε δώσει ο Φαρμάκης πριν τον θάνατό του.

Εν τω μεταξύ, ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου θα κάνει τον Αντώνη να αμφιβάλλει για την ακρίβεια των φόβων της Βασιλικής σχετικά με το μυστήριο της επιστροφής της καρφίτσας. Κατά την παρακολούθηση του βίντεο, αντιλαμβάνονται ένα μυστηριώδες πρόσωπο με μαύρα ρούχα και λευκή μάσκα να αφήνει το κουτί με την καρφίτσα στο ξενοδοχείο. Αυτό ενεργοποιεί τον Αντώνη, που ξεκινά αναλυτικές έρευνες για να διαλευκάνει το μυστήριο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος