ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μαθιός και Μανώλης πιάνονται στα χέρια

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Όσο κι αν η Καλλιόπη φωνάζει πως εκείνη είναι η φόνισσα, κανείς δε την πιστεύει. Θεωρούν όλοι πως μπήκε στο κελί, για να προστατεύσει τον γιο της. Ο Μαθιός παλεύει να πείσει τον Αστέρη να πιστέψει το αίμα του, όμως εκείνος τους γυρίζει την πλάτη.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μαθιός και Μανώλης πιάνονται στα χέρια

Η τελική αναμέτρηση πλησιάζει. Ο Μαθιός και ο Μανώλης πιάνονται στα χέρια, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, στη σειρά Σασμός. Μόλις ο Μαθιός αποφυλακίζεται, βάζει ως στόχο του να βγάλει την μητέρα του από τη φυλακή.

Η Καλλιόπη βυθίζεται στο απόλυτο κενό και ο Μαθιός φωνάζει σε όλο το χωριό πως είναι αθώοι. Μία τυχαία του συνάντηση με τον Μανώλη, θα είναι καθοριστική. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, με τον νεαρό Αγγελάκη να μη κάνει άλλο πίσω.

Ο Μανώλης θα κοιτάξει τον Μαθιό στα μάτια και θα του φωνάξει πως δε τον φοβάται πια, στη σειρά Σασμός. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για όλους.. Θα μιλήσει για όσα ξέρει ο Μανώλης ή θα σωπάσει ξανά, για πάντα;

Ο Μανώλης είναι αποφασισμένος να μιλήσει. Θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την τραγική ιστορία. Θεωρεί τους Σταματάκηδες υπεύθυνους για τα φονικά, αλλά κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό που δεν μίλησε όταν έπρεπε.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια