ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μαρίνα και Αντώνης σε σύγκρουση – Τι σχέση έχει ο Παύλος;

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Την ώρα που ο Αστέρης βρίσκεται μέσα στο σπίτι του, κάποιος πετάει βόμβα κι όλη η οικεία των Σταματάκηδων ανατινάζεται. Ο δυνατός κρότος ακούγεται σε όλο το χωριό και οι κάτοικοι αναστατώνονται.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μαρίνα και Αντώνης σε σύγκρουση – Τι σχέση έχει ο Παύλος;

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έρχονται ξανά αντιμέτωποι κι ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Οι Σταματάκηδες δέχονται βομβιστική επίθεση κι ο Αστέρης τραυματίζεται σοβαρά στο «Σασμό».

Ο Αστέρης οδηγείται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος. Τα μαντάτα δε θα αργήσουν να φτάσουν στην Άνω Ποριά κι η Αργυρώ καταρρέει στην αγκαλιά της οικογένειάς της. Όσο κι αν τον μισούσε για όλο τον πόνο που της έχει προκαλέσει, ποτέ δεν ήθελε πραγματικά να πάθει κάτι ο Αστέρης.

Τα ξαδέρφια της Μαρίνας μπαίνουν στη φυλακή ως ύποπτοι, ενώ ο Παύλος επιμένει ότι δεν ευθύνονται αυτοί για την επίθεση στο σπίτι. Γρήγορα η Μαρίνα θα έρθει σε μεγάλη σύγκρουση με τον αγαπημένο της, αφού θα τον κατηγορήσει ότι δεν την εμπιστεύεται. Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει κι η κατάσταση θα βγει εκτός ορίων.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης συλλαμβάνει τους Βρουλάκηδες για τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι των Σταματάκηδων, στη συνέχεια του «Σασμού». Ο αστυνόμος είναι βέβαιος πως ο Παύλος βρίσκεται πίσω από αυτήν την πράξη, δεδομένου ότι είχε ορκιστεί να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια