Σασμός spoiler: Κρατά μυστική την ταυτότητα της και φέρνει αναταραχή

Σασμός spoiler: Οι εξελίξεις της σειράς σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου, ήταν αρκετά συναρπαστικές. Μια μυστηριώδης γυναίκα έκανε την εμφάνισή της στο χωριό, κρατώντας την ταυτότητά της κρυφή και τους σκοπούς της αδιευκρίνιστους.

Σασμός spoiler: Κρατά μυστική την ταυτότητα της και φέρνει αναταραχή

Αρχικά, η ταυτότητά της παρέμενε άγνωστη, αλλά σύντομα αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν τόσο άγνωστη όσο φαινόταν. Η συνάντησή της με τον Αντρέα αποκάλυψε πολλά μυστικά που είχαν περάσει δέκα μέρες από τη φυγή του Νικηφόρου και την ανακάλυψη του πτώματος του Φαρμάκη.

Ο Αντρέας συνεχίζει να προσποιείται ότι έχει μετανοήσει, αλλά η Καλλιόπη και ο Μαθιός παραμένουν ανυποψίαστοι και δεν πείθονται από την αλλαγή της στάσης του. Μια συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο φως νέα μυστικά που είχαν κρυφτεί για χρόνια. Ταυτόχρονα, η Στέλλα και ο Παύλος μαθαίνουν κάτι που τους αφήνει άφωνους.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να τελέσουν έναν ανοιχτό αρραβώνα και να επαναφέρουν τις διαδικασίες για τον γάμο τους. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, ενώ μια άλλη γυναίκα κάνει την εμφάνισή της στο χωριό με ακόμα αδιευκρίνιστους σκοπούς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος