ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Καλλιόπη και Φαρμάκης αντιμέτωποι και στο βάθος η Στέλλα

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μια εκρηκτική συνάντηση, θα παρακολουθήσουμε, ανάμεσα στον Ευθύμη Φαρμάκη και την Καλλιόπη Σταματάκη, η οποία δεν θα διστάσει να τον απειλήσει μέχρι και με την ζωή του, ενώ από την άλλη, σε απόγνωση θα βρεθεί η Στέλλα με τον Ευθύμη. Σίγουρη πως θέλει να παραιτηθεί από δικηγόρος του, η Στέλλα κάνει το λάθος να του ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας τους.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Καλλιόπη και Φαρμάκης αντιμέτωποι και στο βάθος η Στέλλα

Όλα ξεκινούν όταν η Καλλιόπη βλέπει πως ο συγκεκριμένος άνδρας έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Μαθιό και γνωρίζοντας πολύ καλά την σχέση που έχει με τον αιώνιο εχθρό της, Παύλο Βρουλάκη, αποφασίζει να τον συναντήσει και να του μιλήσει για πρώτη φορά έξω από τα δόντια.

Εκείνος φυσικά και δέχεται να την συναντήσει και οι δυο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι. Πως θα αντιδράσει ο Ευθύμης Φαρμάκης ακούγοντας την Καλλιόπη να του λέει όλα αυτά; Θα αντιδράσει και αν ναι ποια θα είναι η απάντηση του; Μήπως ένας νέος πόλεμος ξεκινά;

Σε απόγνωση όμως θα βρεθεί και η Στέλλα με τον Ευθύμη. Σίγουρη πως θέλει να παραιτηθεί από δικηγόρος του, η Στέλλα κάνει το λάθος να του ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας τους. Ο Ευθύμης την κοιτάζει στα μάτια και γελά νευρικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει να φύγει, από τη στιγμή που εκείνη γνωρίζει τόσα! Για να καταφέρει να την κρατήσει κοντά του, ο αδίστακτος αυτός άντρας αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση.

Η Στέλλα νομίζει πως γλίτωσε, όμως κάνει λάθος. Ο Ευθύμης συνεχίζει να την παρενοχλεί με μηνύματα, τηλεφωνήματα και τυχαίες συναντήσεις. Μάλιστα, της ξεκαθαρίζει πως η συνεργασία τους δεν έχει τελειώσει. Το ατύχημα που παθαίνει ο Τάσος, βάζει σε υποψίες τη Στέλλα, καθώς φοβάται πως πίσω από όλα κρύβεται ο Ευθύμης, στη σειρά Σασμός. Ο ίδιος της επισημαίνει πως εάν δεν επιστρέψει στα καθήκοντά της, τότε κι άλλα μέλη της οικογένειας θα πάθουν κακό.

Η Στέλλα παγώνει! Όλα γύρω της διαλύονται.. Ο άντρας αυτός είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει το δικό του! Με σκυμμένο το κεφάλι, η Στέλλα αναλαμβάνει ξανά δράση στο μαγαζί του.. Ο Τόλης, όμως, την προειδοποιεί!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler