Σασμός Spoiler: Ήταν η Ανθούλα ερωτευμένη με τον Βρουλάκη; Όλη η αλήθεια

Σασμός Spoiler: Είναι τελικά ο Βρουλάκης ο πατέρας του Άγγελου στη σειρά Σασμός, ή η Ανθούλα έκρυβε κι άλλα μυστικά; Με το νέο έτος, το 2022, αναμένεται να έρθουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες. Ο Άγγελος συνεχίζει την έρευνά του, με ένα περίεργο κουβάρι εξελίξεων να ξετυλίγεται σταδιακά.

Σασμός Spoiler: Ήταν η Ανθούλα ερωτευμένη με τον Βρουλάκη; Όλη η αλήθεια

Αυτό που γνωρίζουμε, είναι πως ο Μάρκος Βρουλάκης ερωτεύτηκε παράφορα την Ανθούλα. Την διεκδίκησε, με αποτέλεσμα να γεννιέται ένας παράνομος έρωτας. Εκείνος παντρεμένος με δύο παιδιά, εκείνη νέα και ανύπαντρη, σε μία κοινωνία κλειστή.

Ποια ήταν η ιστορία των δύο χαρακτήρων; Ήταν στα αλήθεια ερωτευμένη η Ανθούλα με τον Βρουλάκη, ή υπάρχει και κάτι άλλο στην ιστορία αυτή που θα φέρει την ανατροπή; Η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου αποκαλύπτει…

Η ηθοποιός που υποδύεται την Ανθούλα, η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου μίλησε στο 7 Μέρες TV και αποκάλυψε το πως ένιωθε ο Βρουλάκης για την ηρωίδα αυτή, στη σειρά Σασμός. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Η Ανθούλα αγάπησε έναν παντρεμένο. Ήταν ένα ελεύθερο και δυνατό πλάσμα, που έσπασε τα δεσμά του. Η Ανθούλα ουσιαστικά τα έβαλε με την πατριαρχία και τον αδελφό της, τον Βασίλη Σταματάκη. Απαιτούσε σεβασμό από αυτόν και δεν τον είχε. Αυτό την έκανε θηρίο. Ήταν θύμα συντηρητικής και αυστηρής κοινωνίας, που δεν κατανοούσε τις προσωπικές της επιλογές.

»Ναι, η Ανθούλα ερωτεύτηκε και έφυγε από την Κρήτη. Δεν ήθελε να ρίξει το παιδί της, πίστευε ότι θα το μεγάλωνε μόνη της στην Αθήνα, αλλά τότε οι συνθήκες ήταν ζόρικες. Όταν έφτασε στα όριά της και ζήτησε τη βοήθεια της Καλλιόπης, είχε σπάσει ψυχολογικά.

»Ήταν πολύ θυμωμένη, μπήκε σε ψυχιατρική κλινική, δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί της, το οποίο δόθηκε για υιοθεσία και τελικά αυτοκτόνησε».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler