Σασμός spoiler: Η βεντέτα έχει δυναμώσει ύστερα από τη δολοφονία του Στεφανή

Σασμός spoiler: Ραγδαία εξελίσσεται η ιστορία στο Σασμό με τη βεντέτα να έχει δυναμώσει ύστερα από τη δολοφονία του Στεφανή. Ο θάνατος του Σταματάκη έχει σπείρει τη διχόνοια στο χωριό με την έχθρα να εντείνεται ολοένα και περισσότερο.

Σασμός spoiler: Η βεντέτα έχει δυναμώσει ύστερα από τη δολοφονία του Στεφανή

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στη σειρά Σασμός, ο αστυνόμος καταφθάνει στους Βρουλάκηδες μετά την επίθεση και τους πυροβολισμούς, όπου προσπαθεί να τους καθησυχάσει.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βρουλάκηδες δέχτηκαν μαζική επίθεση στο σπίτι τους, από αγνώστους που έσπευσαν να τους χτυπήσουν θανάσιμα. Ο Πετρής, η Αργυρώ κι η Μαρίνα κινδύνευσαν, αλλά ευτυχώς δεν έπαθαν κάτι. Μόλις οι πυροβολισμοί ηρέμησαν, ο αστυνόμος δεν άργησε να φτάσει! Ήρεμη δύναμη και πάντα ψύχραιμος, προσπάθησε να τους καθησυχάσει, ενώ του διαβεβαίωσε ότι θα βρει τους ένοχους.

Ο Πετρής είναι πεπεισμένος πως γι’ αυτό οφείλονται οι Σταματάκηδες, αφού θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον Στεφανή. Ο αστυνόμος, όμως, δέχεται ένα τηλεφώνημα στο οποίο τον ενημερώνουν ότι οι Σταματάκηδες ήταν στο καφενείο κι έχουν μάρτυρες. «Δεν ήταν δική τους δουλειά», λέει χαρακτηριστικά ο αστυνόμος στον Πετρή. Παρόλα αυτά, ο γιος της οικογένειας δεν έχει πειστεί και πιστεύει ότι έβαλαν δικούς τους ανθρώπους να το κάνουν.

«Θα τα εξετάσουμε όλα. Από την αρχή, ένα ένα», διαβεβαιώνει ο αστυνόμος τους Βρουλάκηδες στη σειράς Σασμός. Η Μαρίνα, όμως, φαίνεται πολύ προβληματισμένη και θυμωμένη με όλα όσα γίνονται. Έρχεται τετ α τετ με τον αστυνόμο και βλέπουμε μία ένταση στην ατμόσφαιρα, όταν εκείνος τη ρωτάει αν είναι καλά. «Εγώ καλά είμαι. Εσύ κοίτα να κάνεις καλά τη δουλειά σου», του απαντάει με ένα αυστηρό ύφος κι εκείνος της δίνει το λόγο του ότι θα βρει ποιοι είναι οι ένοχοι!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια