Σασμός spoiler: Η Βασιλική ντύνει τον νεκρό γιό της με λευκό κουστούμι

Σασμός spoiler: Οι προσεχείς ημέρες στην σειρά φέρνουν δυσάρεστες και βασανιστικές στιγμές για τη Βασιλική. Ο λόγος; Ο Νικηφόρος, αποτέλεσμα της μακάβριας συνάντησής του με τον Λάζαρο, πρόκειται να αφήσει τη ζωή του. Ο λόγος για αυτό το ανθρώπινο δράμα είναι η προσπάθεια του Νικηφόρου να εξοντώσει τον Παύλο Βρουλάκη, μια ενέργεια που θα καταλήξει σε θλιβερή σκηνή κηδείας.

Σασμός spoiler: Η Βασιλική ντύνει τον νεκρό γιό της με λευκό κουστούμι

Οι συνέπειες είναι βαριές. Η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν χαθεί στον πόνο τους, ανίκανοι να αντιληφθούν την απώλεια του γιου τους. Η πρώτη απαιτεί από τον άντρα της να σταθμίσει ξανά τα χέρια του με αίμα και να εκδικηθεί για τον χαμό του Νικηφόρου. Αν και ο Μαθιός είναι διχασμένος, κατανοεί την αίτησή της και της υπόσχεται πως θα εκδικηθεί τον γιο τους.

Λίγες ημέρες αργότερα, στην τελετή κηδείας του Νικηφόρου  η ατμόσφαιρα είναι εξίσου συνταρακτική. Σύμφωνα με το ρεπορταζ η Βασιλική ντύνει τον νεκρό με το αγαπημένο του λευκό κουστούμι, ενώ οι Μαθιός, Αστέρης, Νικολής και Δημήτρης κουβαλούν το φέρετρο. Πίσω τους, ο παπάς συνοδευόμενος από την Βασιλική και την Αργυρώ, που φαίνεται έτοιμη να καταρρεύσει.

Το χωριό συνοδεύει την πομπή, με κανέναν μην έχει το θάρρος να πιστέψει πως ο Νικηφόρος κοιμάται αιώνια μέσα σε εκείνο το φέρετρο. Κάπου στην εκκλησία, η Θοδώρα, απομονωμένη, ψιθυρίζει το τελευταίο αντίο στον παιδικό της φίλο. Είναι λίγες ημέρες μετά την αποβολή του μωρού της, και παρά τις εντολές του γιατρού να ξεκουραστεί στο σπίτι της, αποφάσισε να παραβρεθεί στην κηδεία.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η Βασιλική, υποβασταζόμενη από τον πόνο, ορκίζεται πως ο δολοφόνος θα πληρώσει και θα συναντήσει την δική της δικαιοσύνη για την απώλεια του αγαπημένου της γιου.

Αλλού στην εκκλησία, η Καλλιόπη ξεκινά το μοιρολόι, αλλά μέσα της νιώθει ένοχη για τον θάνατο του εγγονού της. Μετά από όλα όσα έζησε, έχει την εντύπωση ότι είναι η αιτία του, καθώς ζήτησε από τον Νικηφόρο να εκτελέσει τον Παύλο…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος