ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Βασιλική αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Αργυρώ βρίσκεται σε απόγνωση και ο Αστέρης πονάει να τη βλέπει έτσι και αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Βασιλική αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια

O Αστέρης πηγαίνει να συναντήσει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή όσα έχουν γίνει. Tο κλίμα ανάμεσά τους είναι τεταμένο και δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια. Ο άγριος καβγάς ανάμεσά τους γίνεται η αφορμή ο Σταύρος να χτυπήσει ξανά τον Αστέρη.

Αυτή τη φορά, όμως, πηγαίνει στην Αστυνομία και τον καταγγέλλει για επίθεση εναντίον του, καθώς, όπως ισχυρίζεται, είναι ο εραστής της γυναίκας του. Ο Αντώνης ενημερώνεται άμεσα και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί και να προλάβει τα χειρότερα πριν η θέση της Αργυρώς γίνει περισσότερο δυσμενής.

Ο Αστέρης φοβάται μήπως αυτή η καταγγελία γίνει η αιτία για να απομακρυνθεί και πάλι από κοντά του η Αργυρώ ή μήπως στο χωριό μάθουν όλοι την αλήθεια. Την ώρα που συμβαίνουν αυτά, η Νάντια συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στον Μαθιό, ενώ εκείνος βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια και πέφτει από τα σύννεφα. Όμως, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μαθιός έχει ένα παιδί και δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ για εκείνο.

Συζητάει μαζί του όσα ανακάλυψε και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να συναντήσει κατά πρόσωπο τη Νάντια, καθώς είναι σίγουρος πως η κοπέλα λέει ψέματα. Όπως θα δούμε, ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος τη Νάντια.

Εκείνη του διηγείται όλη την ιστορία της μητέρας της, αλλά ο άντρας συνεχίζει να επιμένει πως ποτέ δεν είχε σχέση με καμία γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η μητέρα της Νάντιας.

Ωστόσο, η Βασιλική είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Έτσι, λοιπόν, μιλάει στη Νάντια και συμφωνούν να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητάς της.

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια