ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Τζένη πέφτει στην αγκαλιά του

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Νικηφόρος νιώθει πως δε μπορεί να δώσει άλλα σε αυτή τη σχέση. Μέσα του είναι διαλυμένος και φανερά επηρεασμένος από την εμφάνιση της Νάντιας στη ζωή του. Παρόλο που ο Μανόλης του έχει πει πως αισθάνεται για εκείνη, ο Νικηφόρος δε μπορεί να ελέγξει τα αισθήματά του.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Τζένη πέφτει στην αγκαλιά του

Η Τζένη και ο Μανόλης έχουν αποδείξει πως έχουν μία ιδιαίτερη φιλία, στη σειρά Σασμός. Κάθε φορά που η Τζένη δεν αισθάνεται καλά, τρέχει στον αγαπημένο της φίλο και ζητάει βοήθεια.. Έτσι θα γίνει και στα επόμενα επεισόδια.

Αυτό διαλύει τη νεαρή ηρωίδα. Δίχως δεύτερη σκέψη, η Τζένη τρέχει στον αγαπημένο της Μανόλη και ξεσπά στην αγκαλιά του, στη σειρά Σασμός. Εκείνος της δείχνει πόσο πολύ την νοιάζεται και προσπαθεί να την παρηγορήσει…

Η Τζένη αποτελεί τελειωμένη ιστορία. Ο Νικηφόρος την έχει αποχαιρετήσει οριστικά, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω του. Στο μυαλό του τώρα τριγυρνά η γοητευτική και μυστήρια Νάντια..

Μάλιστα, όταν η γιαγιά της βρει τραγικό θάνατο, μόνον ο Μανόλης θα σταθεί στο πλευρό της. Η Τζένη θα λυγίσει στα χέρια του και θα θρηνήσει για την μεγάλη αυτή απώλεια. Ο Νικηφόρος δε θα νοιαστεί..

Οι δυο τους συναντιούνται όλο και πιο συχνά. Ο Μανόλης στεναχωριέται για την Τζένη και κάνει τα πάντα για να την παρηγορήσει.. Μήπως, όμως, έτσι φουντώνει ο έρωτάς τους; Μήπως ο Μανόλης αρχίζει να αισθάνεται έντονα για την πρώην του αγαπημένου του; Ποια θα είναι η αντίδραση του Νικηφόρου μόλις μάθει πως η πρώην κοπέλα του έπεσε στην αγκαλιά του κολλητού του;

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός τζενι