Σασμός spoiler: Η Τζένη χωρίζει με τον Νικηφόρο και έρχεται κοντά με τον Μανώλη

Σασμός spoiler: Ακόμα ένας χωρισμός θα ταράξει τους τηλεθεατές της σειράς Σασμός καθώς ακόμα ένα ζευγάρι δεν θα έχει πολύ ακόμα μέλλον μαζί. Ο λόγος για την Τζένη και τον Νικηφόρο στην σειρά Σασμός, οι οποίοι χωρίζουν μετά από απόφαση του Νικηφόρου.

Σασμός spoiler: Η Τζένη χωρίζει με τον Νικηφόρο και έρχεται κοντά με τον Μανώλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TVmania, την ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική χωρίζουν ακόμα ένας χωρισμός θα ταράξει τις ζωές των ηρώων φέρνοντας ανατροπές. Ο Νικηφόρος χωρίζει από την Τζένη και προσπαθεί να διαχειριστεί την νέα κατάσταση στα προσωπικά του. Τότε αποφασίζει να ζητήσει την βοήθεια του φίλου του Μανόλη με σκοπό να τον βοηθήσει.

Μπορεί οι δύο φίλοι να έχουν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, όμως ο Νικηφόρος μετά το χωρισμό του έχει ανάγκη να μιλήσει στον φίλο του, τον οποίο εμπιστεύεται. Ωστόσο, η κίνηση αυτή θα οδηγήσει τα πράγματα σε ένα σημείο που κανείς δεν περιμένει και η φιλία των δυο αγοριών θα περάσει από σαράντα κύματα.

Ο λόγος φυσικά είναι η Τζένη, η οποία θα έρθει κοντά με τον Μανόλη μετά το χωρισμό της, με τον Νικηφόρο να γίνεται έξαλλος καθώς είναι ακόμα πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο χωρισμός του Νικηφόρου και της Τζένης στην σειρά Σασμός θα προβληματίσει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους ίδιους τους ήρωες της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια