Σασμός spoiler: Η Θοδώρα ζητά συγχώρεση από την Μαρίνα

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα βρίσκεται σε έναν εσωτερικό συγκλονισμό, φορτισμένη με τύψεις για τον αδικαιολόγητο θάνατο του αγαπημένου της, του Πετρή. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίζει να ανοίξει την ψυχή της στη Μαρίνα. Ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι είχε επισκεφτεί την αστυνομία και είχε μεταφέρει τις υποψίες της για τον φόνο του Στεφανή.

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα ζητά συγχώρεση από την Μαρίνα

Αυτή η αποκάλυψη σοκάρει τη Μαρίνα, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο Αντώνης ήταν ενήμερος από την αρχή και τον ξεσηκώνει η προδοσία της Θοδώρας. Τα γεγονότα έχουν ωριμάσει τη Θοδώρα, και η σχέση της με τον Γιώργο την έχει βοηθήσει να αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος της. Τώρα, επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όσους πόνεσε, και ανάμεσά τους είναι και η Μαρίνα.

Ο τρόπος που προκάλεσε την αποκάλυψη της πληροφορίας στην αστυνομία δεν μπορεί να σβηστεί από τη συνείδησή της.Προηγουμένως, είχε προσπαθήσει να μιλήσει με τη Μαρίνα για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά τόσο ο Γιώργος όσο και ο Αντώνης την εμπόδισαν, πιστεύοντας ότι η αποκάλυψη αυτή δεν θα είχε πλέον νόημα και θα κινδύνευε να καταστρέψει την εμπιστοσύνη τους.

Ο άντρας της Θοδώρας την πείθει ότι αν και εάν αποκαλύψει την αλήθεια, ο Πέτρος δεν θα επιστρέψει ποτέ. Παρόλα αυτά, η πορεία των πραγμάτων δεν εξελίσσεται όπως είχε φανταστεί η Θοδώρα. Θα χάσει το παιδί της για δεύτερη φορά, μια ανατροπή που την αφήνει σε απόγνωση και συνθλίβεται. Ο κόσμος της καταρρέει, καθώς αισθάνεται ότι δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει, μετά την απώλεια της αγάπης του Γιώργου.

Στην απόγνωσή της, επισκέπτεται τη Μαρίνα και την κατηγορεί ότι φέρει ευθύνη για τον θάνατο του γιου της. Την κατηγορεί πως υποκίνησε τις υποψίες της αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση του Στεφανή, και δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό και την οργή της. Το ντόμινο εξελίξεων που ακολουθεί την αφήνει ανεπανόρθωτα σε συναισθηματικό χάος.

Η Μαρίνα, από την πλευρά της, δεν κλονίζεται από την αλήθεια, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι ο Αντώνης τόσα χρόνια της έκρυβε την αλήθεια. Με πόνο και απογοήτευση, ζητά από τον Αντώνη να της εξηγήσει τον λόγο που δεν της είχε αποκαλύψει τίποτα. Η ένταση αυξάνεται και η σχέση τους κινδυνεύει να καταρρεύσει εντελώς. Η Αργυρώ προσπαθεί να επισκευάσει την κατάσταση, αλλά όλες τις προσπάθειές της αποβαίνουν ανωφελές.

Το παιδί της Θοδώρας, η Αργυρώ, προσπαθεί να διαμεσολαβήσει και να πείσει τη μητέρα της να μην κρατάει κακία στον Αντώνη, εξηγώντας ότι αυτός προσπαθούσε απλά να την προστατεύσει από περισσότερο πόνο. Ωστόσο, η Θοδώρα είναι αδιάκοπα επηρεασμένη από την αλήθεια και ανακηρύσσει ότι η σχέση της με τον Αντώνη έχει τελειώσει οριστικά, καθώς αισθάνεται πως ο άντρας που παντρεύτηκε της είχε πει ψέματα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος