Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα τα μπλέκει με τον νέο αστυνόμο αγνοώντας τον κίνδυνο

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα συνεχίζει να εργάζεται ως τραγουδίστρια σε μπαρ. Ο νέος αστυνόμος βρίσκεται σε μυστική αποστολή και προσπαθεί να περνά απαρατήρητος στην Κρήτη. Στόχος του δεν είναι να ερωτευτεί, όμως όλα θα ανατραπούν στη ζωή του, μέσα σε ένα λεπτό.

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα τα μπλέκει με τον νέο αστυνόμο αγνοώντας τον κίνδυνο

Ένας νέος έρωτας είναι γεγονός. Ο αστυνόμος με το όνομα Λευτέρης Ορφανός, μπαίνει στη σειρά Σασμός και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της Θοδώρας. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, με το πάθος να φουντώνει από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους.

Ο έρωτας αυτός θα ανθίσει και θα έχει ολέθριες συνέπειες. Οι δυο τους θα περάσουν καυτές νύχτες πάθους, αγνοώντας τον κίνδυνο. Ο Λευτέρης ή αλλιώς Γιώργος, έχει πει ψέματα στην Θοδώρα για την πραγματική του ταυτότητα. Η σχέση αυτή ξεκινά από την αρχή με φρικτά μυστικά.

Οι συναντήσεις τους θα είναι κρυφές, γεμάτες από ψέμα. Το επάγγελμα της Θοδώρας, τα μυστικά του Λευτέρη και οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά Σασμός ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, θα διχάσουν αρκετά το νέο ζευγάρι…

Οι δυο τους θα διαφωνούν σε πολλά. Η Θοδώρα θα είναι καχύποπτη αρκετά, καθώς οι δυο μεγάλες της σχέσεις δεν πήγαν καλά. Αντίστοιχα, ο Λευτέρης θα είναι απόμακρος, θέλοντας να κρατήσει τα προσχήματα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός spoilerΣασμός επεισόδιαΣασμός Θεοδωρα