Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα σκέφτεται εάν θα κρατήσει το παιδί!

Σασμός Spoiler: Μόλις το νέο της εγκυμοσύνης της φτάνει, η Θοδώρα καταρρέει. Φοβάται πως το μωρό της θα πληρώσει για το κακό που σκόρπισε στον Πέτρο Βρουλάκη, αλλά και στην οικογένειά του. Τρέμει στην ιδέα πως το παιδί αυτό θα τιμωρηθεί για όλα…

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα σκέφτεται εάν θα κρατήσει το παιδί!

Καθημερινά, ξεσπάει σε λυγμούς. Η μητέρα της προσπαθεί να την παρηγορήσει, όμως είναι μάταιο. Η Θοδώρα φοβάται πως η τιμωρία που της επιφυλάσσει η μοίρα για το κακό που έκανε, θα βρει το μωρό της, στη σειρά Σασμός.

Το μωρό αυτό, αντί να της φέρει χαρά και αισιοδοξία, την γεμίζει με φόβο κι απόγνωση. Η ηρωίδα αυτή συνεχίζει να κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο του Πετρή, δείχνοντας πως μέσα της δεν έχει ξεπεράσει ακόμη αυτό το γεγονός.

Έτσι, παίρνει την απόφαση να βάλει τέλος σε αυτή την παράνοια. Αποφασίζει να “απαλλάξει” το παιδί της από αυτή την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει. Ο Γιώργης, όμως, δεν πρόκειται να το επιτρέψει αυτό.

Το μωρό αυτό δίνει την ευκαιρία στο ζευγάρι να ξανά γίνει ένα. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει στη Θοδώρα να το “σκοτώσει”. Επομένως, το ζευγάρι αποφασίζει να το κρατήσει, κάνοντας ένα νέο βήμα στη σχέση τους. Η Θοδώρα, όμως, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από εφιάλτες…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός ΑργυρόΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια