ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Θοδώρα σε μεγάλη σύγκρουση με τον Παύλο

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Θοδώρα ξέρει ποιον έχει απέναντί της, οι άλλοι όμως βλέπουν μόνο την σκοτεινή πλευρά του. Ο Λευτέρης κρύβει επιτυχημένα την διπλή του ταυτότητα και συνεργάζεται κρυφά με την Αιμιλία. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι πραγματικά, με αποτέλεσμα όλοι να τον θεωρούν έναν φρικτό άντρα. Η Θοδώρα έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Παύλο για τα μάτια του Λευτέρη. Η κόρη του Παντελή έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Ορφανού, αλλά ο ήρωας κρύβει έναν σκοτεινό εαυτό που δεν αρέσει σε κανέναν.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Θοδώρα σε μεγάλη σύγκρουση με τον Παύλο

Η Θοδώρα, όμως, έχει γνωρίσει την ευαίσθητη πλευρά του Λευτέρη και γι’ αυτόν τον λόγο εξοργίζεται όταν ο Παύλος ανακατεύεται στη σχέση τους και της ζητά να απομακρυνθεί από εκείνον. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η κοπέλα ένιωσε πραγματικά ευτυχισμένη. Ύστερα απ’ όσα έχει περάσει της αξίζει να αισθανθεί ξανά τον έρωτα. Οι κοντινοί της άνθρωποι, όμως, δεν την αφήνουν να ησυχάσει.

Έτσι, η κοπέλα μπαίνει στην αντεπίθεση και αντιμετωπίζει στα ίσα όλους όσους δεν εγκρίνουν τον άντρα που αγαπά. Μάλιστα, η απόφασή της να συγκατοικήσει μαζί του θα φέρει ακόμη περισσότερες αναταραχές.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler