Σασμός spoiler: Η Θοδώρα ψάχνει το παρελθόν της Σεμίνας

Σασμός spoiler: Ο Διονύσης έρχεται πιο κοντά με τη Θοδώρα στη σειρά «Σασμός», ενώ πρόκειται να της αποκαλύψει το σκοτεινό μυστικό της Σεμίνας. Πώς θα αντιδράσει η Θοδώρα και τί θα κάνει με αυτήν την πληροφορία;

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα ψάχνει το παρελθόν της Σεμίνας

Η Θοδώρα έχει δείξει ήδη έναν άλλον εαυτό. Ένα πρόσωπο πονηρό και «δολοπλόκο». Η κοπέλα είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί αυτούς που την έχουν πονέσει. Ο Πέτρος της έχει γίνει έμμονη ιδέα και τη γεμίζει μίσος και θυμός η σχέση του με τη Σεμίνα. Η Θοδώρα έχει «μεταμορφωθεί» και παρουσιάζεται στον Διονύση και τη Σεμίνα ως Ντόρα.

Η Σεμίνα, όμως, δεν γνωρίζει πως η Ντόρα έχει παρελθόν με τον Πέτρο και της εκμυστηρεύεται τα πάντα για τη σχέση τους. Είναι πολύ ερωτευμένοι κι είναι έτοιμοι να αρραβωνιαστούν. Η Θοδώρα σκάει από τη ζήλια της με αυτήν την πληροφορία και τρέχει να τα πει χαρτί και καλαμάρι στον Διονύση.

Ο Διονύσης όταν το ακούει ζητάει από τη Θοδώρα περισσότερες πληροφορίες, στη σειρά «Σασμός». Τότε, όμως, της ξεφουρνίζει ότι η Σεμίνα έχει ένα αμαρτωλό παρελθόν. Η Θοδώρα μένει με ανοιχτό στο στόμα και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Θέλει οπωσδήποτε να μάθει τι ακριβώς εννοεί ο Διονύσης κι ο άντρας δε θα αργήσει να της αποκαλύψει την αλήθεια. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξεις