Σασμός spoiler: Η Θοδώρα αποβάλλει – Γκρεμίζεται ο κόσμος της

Σασμός spoiler: Τα νέα επεισόδια του τρίτου και τελευταίου κύκλου της σειράς θα συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα αποβάλλει – Γκρεμίζεται ο κόσμος της

Ωστόσο, η μοίρα είναι σκληρή και για τη Θοδώρα, που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την απόλυτη ευτυχία. Στο πλευρό του Γιώργου, βρήκε τον άνθρωπο που πάντα αναζητούσε, έναν άνδρα που αγάπησε πραγματικά για αυτό που είναι, και μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πολλά εμπόδια που εμφανίστηκαν στο δρόμο τους. Η εγκυμοσύνη της, που ήρθε τελείως απροσδόκητα, ήταν σαν ένα μικρό θαύμα. Ωστόσο, η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Ένας οξύς πόνος, συνοδευόμενος από αιμορραγία, τη στέλνει στο νοσοκομείο, και εκεί οι γιατροί διέγνωσαν αποκόλληση . Η αποκόλληση του πλακούντα την αναγκάζει να παραμείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για τους υπόλοιπους μήνες, μέχρι να γεννηθεί το παιδί.

Η Θοδώρα απογοητεύεται, αλλά ο Γιώργος της δίνει κουράγιο. Ο Μανόλης, η μητέρα της, και οι πιο δικοί της άνθρωποι δεν την αφήνουν στιγμή μόνη. Στην αρχή, όλα κυλούν ομαλά, και φαίνεται ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει ξεπεραστεί.

Ωστόσο, τελικά, η Θοδώρα θα σταθεί για άλλη μια φορά τρομερά άτυχη. Το παιδί που έχει μέσα της δεν είναι γραφτό να γεννηθεί, και η αποβολή τη συντρίβει. Μετά από αυτό το σοκ, θα είναι πολύ δύσκολο να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός alphaσασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος αλφασασμος γ κυκλοςσασμος γ κυκλος ο επιλογοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια