Σασμός spoiler: Η Θοδώρα ακυρώνει τους αρραβώνες της με τον Γιώργο

Σασμός spoiler: Μπορεί η Θοδώρα να πήρε την απόφασή της, ο Γιώργης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα στη σειρά Σασμός. Η νεαρή πρωταγωνίστρια, μετά την απόρριψη του Πέτρου, αρχίζει να σκέφτεται αλλιώς.

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα ακυρώνει τους αρραβώνες της με τον Γιώργο

Θέλει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον άνθρωπο που την πλήγωσε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να φέρεται παράλογα. Ο Γιώργος μένει άναυδος όταν η αγαπημένη του ακυρώνει τελευταία στιγμή τους αρραβώνες τους.

Φυσικά, δεν τα παρατάει εύκολα. Είναι αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Πολιορκεί την Θοδώρα, με την ίδια να ξεσπάει αρκετές φορές. Θέλει να κρατήσει απόσταση, εκείνος, όμως, αδιαφορεί. Την θέλει δική του.

Οι γονείς της Θοδώρας και του Μανώλη δε μπορούν να πιστέψουν πως η κόρη τους ακύρωσε τους αρραβώνες της. Νιώθουν ντροπιασμένοι, με αποτέλεσμα να την πιέζουν πολύ να αναθεωρήσει.

Η Θοδώρα νιώθει να πνίγεται, με αποτέλεσμα ο Γιώργης να κερδίζει κι άλλο έδαφος, στη σειρά Σασμός. Στο τέλος, η πρωταγωνίστρια υποκύπτει στις ικεσίες του και δέχεται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Γιώργος ξεκινάει τις ετοιμασίες του γάμου, χωρίς να την ρωτήσει. Όλα τρέχουν και για τους δύο. Η Θοδώρα δεν είναι σε καμία περίπτωση θετική με όλα όσα συμβαίνουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάει.

Οι γονείς της, όμως, δεν της αφήνουν περιθώρια. Θέλουν να έχουν καθαρό το κούτελό τους στην κοινωνία. Εφόσον έγιναν οι αρραβώνες και ο Γιώργης μπήκε στο σπίτι τους, σειρά έχει ο γάμος…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια