Σασμός spoiler: Η Θεοδώρα πνίγεται από τις τύψεις για τον θάνατο του Πετρή!

Σασμός spoiler: Ο θάνατος του Πετρή έχει σημαδέψει τη ζωή της Θεοδώρας στον Σασμό, η οποία νιώθει ότι φέρει μερίδιο ευθύνης για το θάνατο του μοναδικού ανθρώπου που αγάπησε τόσο πολύ.

Σασμός spoiler: Η Θεοδώρα πνίγεται από τις τύψεις για τον θάνατο του Πετρή!

Η ηρωίδα μας η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί μια τέτοια εξέλιξη για τον άνθρωπο που ερωτεύθηκε παράφορα. Την πνίγουν οι τύψεις. Σκέφτεται σοβαρά να βγει δημόσια και να ομολογήσει πως αυτή κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο του Πετρή. Αυτό που την κρατάει περισσότερο είναι οι γονείς της και ειδικά ο πατέρας της που δεν αντέχει τα σχόλια του κόσμου, αφού μια τέτοια αποκάλυψη θα τίναζε τη ζωή της οικογένειας της στον αέρα.

Από την άλλη ο Γιώργης μετά τα όσα έχουν συμβεί αλλάζει στάση απέναντι στη Θεοδώρα. Γίνεται πολύ σκληρός μαζί της, σε σημείο να μην την υπολογίζει καθόλου.

Η Θεοδώρα κατανοεί αρχικά τη στάση του αλλά όσο περνά ο καιρός και βλέπει ότι ο Γιώργης όχι μόνο δεν αλλάζει στάση απέναντι της αλλά της φέρεται ακόμη χειρότερα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Θεοδώρα στα νέα της σχέδια της στον Σασμό έχει τη μητέρα της στην οποία εξηγεί πως η σχέση της με τον Γιώργη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η μητέρα της Θεοδώρας λέει στη κόρη της πως θα είναι δίπλα της και θα τη στηρίξει σε όποια απόφαση πάρει για το μέλλον της.

Εκτός από τη μητέρα της όμως η Θεοδώρα από δω και πέρα όπως θα δούμε θα έχει δίπλα της και τον αδελφό της το Μανόλη. Ο θάνατος του Πέτρου έχει φέρει πλέον πολύ κοντά τα δύο αδέλφια.

Ο Μανόλης θα σταθεί στο πλευρό της αδελφής του στο δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

 

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός επεισόδιαΣασμός θοδώρα