Σασμός Spoiler: Η συγκλονιστική επίσκεψη στην φυλακή

Σασμός Spoiler: Ο θάνατος του Πετρή θα ταράξει τους Βρουλάκηδες. Ο Αστέρης θα παραδοθεί στην αστυνομία, με την αλήθεια να έρχεται στο φως. Η Μαρίνα, καταρρακωμένη από αυτή την απώλεια στη σειρά Σασμός, επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή.

Σασμός Spoiler: Η συγκλονιστική επίσκεψη στην φυλακή

Η ίδια θέλει να κοιτάξει τον φονιά του γιου της στα μάτια. Θέλει να τον ρωτήσει ένα μεγάλο “γιατί”, να του ορκιστεί πως θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι. Ο Αστέρης είναι κλεισμένος στο κελί του, σε άθλια κατάσταση.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που βρήκε το σπιτικό τους. Μάλιστα, ο Μαθιός υποφέρει από τις τύψεις, για την άδικη τιμωρία που δέχεται ο αδελφός του, εξαιτίας του… Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή, με βαρύ πόνο μέσα της, στη σειρά Σασμός. Αξίζει να σημειωθεί πως, πριν το τραγικό συμβάν, ο Αστέρης είχε ζητήσει σε γάμο την Αργυρώ, φτάνοντας τις δύο οικογένειες κοντά στον Σασμό.

Όλα διαλύθηκαν, μέσα σε μία στιγμή. Η Αργυρώ έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Ο αγαπημένος της, ο άνθρωπος που ήταν έτοιμη να τα παρατήσει όλα για εκείνον, σκότωσε τον αδελφό της. Η σκηνή της συνάντησης στη φυλακή, θα είναι συγκλονιστική. Η Μαρίνα θα σταθεί απέναντι από τον φονιά του γιου της, φωνάζοντάς του πως θα τον εκδικηθεί. Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά… Τα ξαδέρφια του Βρουλάκη περιμένουν πως και πως την στιγμή της επίθεσης. Πόσο θα κινδυνεύσει ο Αστέρης, όταν αποφυλακιστεί;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler