Σασμός spoiler: Η Στέλλα θα ευτυχήσει τελικά

Σασμός spoiler: Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στο «Happy day και αποκάλυψε πως ήρθε η ώρα αυτή η δυναμική δικηγόρος που ερμηνεύει, η οποία όμως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και ψυχούλα στην προσωπική της ζωή, να βρει την ευτυχία στο πρόσωπο ενός ιδιαίτερα γοητευτικού και δυναμικού άντρα, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Σασμός spoiler: Η Στέλλα θα ευτυχήσει τελικά

«Στο “Σασμό” έχουν να γίνουν πάρα πολλά! Από τις τρεις σεζόν, αυτή θα είναι η πιο δυνατή! Κλείνει ο κύκλος και η ιστορία. Πολύ γρήγορα θα γίνονται οι ανατροπές», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι η επιτυχία του όλου εγχειρήματος, στο οποίο όλοι ανθίσαμε. Είναι ένας ρόλος μέσα από τον οποίο αισθάνομαι ότι είχα κάτι άλλο να ανακαλύψω. Και το απολαμβάνω πολύ. Γιατί δεν είναι μόνο ένα πράγμα.

Όπως όλοι οι χαρακτήρες στο “Σασμό”, έτσι και η Στέλλα είναι γεμάτη αντιφάσεις. Είναι η αυστηρή δικηγό ρος, αλλά την έχουμε δει και πώς είναι στην προσωπική της ζωή. Και πόσο θυσιάζεται. Και μου αρέσει αυτό. Όσον αφορά την εξέλιξη του ρόλου της, «θα βιώσει την απόσταση των γονιών της, αφού η μητέρα της θα φύγει από την Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους». Παράλληλα, θα αναλάβει πολλές υποθέσεις σε όλη την Κρήτη, καθώς νέα πρόσωπα έρχονται για να φέρουν ανατροπές. Ενώ θα γίνει και κάτι καλό στην προσωπική της ζωή, για να ευτυχήσει..

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος