Σασμός Spoiler: Η Στέλλα κοντά στο να ανακαλύψει ποιος είναι ο γιός του Καραπάνου!

Σασμός Spoiler: Η έρευνα προχωράει και η Στέλλα έχει πάρει πολύ θερμά το νέο της ρόλο. Είναι αποφασισμένη να βρει τον γιο του Καραπάνου. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι τον έχει μπροστά της.

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα κοντά στο να ανακαλύψει ποιος είναι ο γιός του Καραπάνου!

Η Στέλλα κι ο Γεράσιμος ερευνούν τον γιο του Καραπάνου, στο «Σασμό», αλλά η τραγική ειρωνεία είναι εμφανέστατη. Η δικηγόρος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της όσο γίνεται καλύτερα, αλλά ο αστυνομικός θολώνει τα νερά και «ειρωνεύεται».

Συνεργάζεται με τον Γεράσιμο, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να θολώσει τα νερά. Η Στέλλα του αναλύει όλα τα στοιχεία που έχουν. Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος δεν χάνει ευκαιρία και την φλερτάρει ανοιχτά.

Έχει φτάσει αρκετά κοντά στο να ανακαλύψει ποιος είναι. Ομολογεί στον Γεράσιμο ότι ο γιος του Καραπάνου βρίσκεται στην Κρήτη. Αυτό κρούει τον κώδωνα στον αστυνομικό, ο οποίος αναρωτιέται πώς γίνεται αυτό.

Η Στέλλα του εξηγεί ότι αυτά τα στοιχεία έχουν μέχρι στιγμής. Τότε, ο Γεράσιμος αρπάζει την ευκαιρία και μιλάει για τον γιο του Καραπάνου. «Πώς να είναι τώρα αυτό το παιδί; Πώς να μοιάζει; Τι να σκέφτεται;».

Δεν έχουν περισσότερα στοιχεία, ενώ το όνομα που έχει βρει είναι «Σταμάτης». Ωστόσο, η μοναδική φωτογραφία που έχουν μέχρι στιγμής είναι σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο Γεράσιμος γελάει όταν βλέπει τη φωτογραφία, στο «Σασμό», και τονίζει στη Στέλλα ότι είναι ένα παιδί.

Η Στέλλα, όμως, δε θα αργήσει να μάθει την αλήθεια! Πώς θα αντιδράσει όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Γεράσιμος την κορόιδευε μέσα στα μούτρα της;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός Στελλα