Σασμός Spoiler: Η Στέλλα ανησυχεί για τις επικίνδυνες φιλίες του Αστέρη στην φυλακή!

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα κάθε μέρα ανησυχεί και περισσότερο. Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς άλλωστε, αφού μπορεί να μην είναι πια μαζί, αλλά έχουν ζήσει τόσα και τον νοιάζεται πραγματικά. Αυτός ήταν κι ο λόγος που επέλεξε να αναλάβει την υπόθεσή του.

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα ανησυχεί για τις επικίνδυνες φιλίες του Αστέρη στην φυλακή!

Οι μέρες περνούν για τον Αστέρη στη φυλακή και η Στέλλα αρχίζει σιγά σιγά να ανησυχεί για εκείνον, στο Σασμό. Πολλές φορές η κατάσταση πάει να ξεφύγει. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της περνούσε δύσκολες μέρες και νύχτες στη φυλακή.

Ο Αστέρης αρχίζει και προσαρμόζεται στη φυλακή. Αποκτά φιλίες, αλλά επικίνδυνες, που θα του φέρουν περισσότερους μπελάδες. Ο Αστέρης αρχίζει και δένεται πολύ με τον Καραπάνο κι αυτό αρχίζει και τρομοκρατεί τη Στέλλα, στο «Σασμό».

Η Στέλλα γνωρίζει πολύ καλά τι σόι άνθρωπος είναι ο Καραπάνος. Δε θέλει σε καμία περίπτωση ούτε κοντά να βρίσκεται στον Αστέρη. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, οπότε περιορίζεται στο να μιλήσει στον “πελάτη” της και να τον προειδοποιήσει.

Τα πολλά πάρε δώσε θα δημιουργήσουν περισσότερα μπλεξίματα. Ο Αστέρης, παρά το ατύχημα με τον Πέτρο, είναι ένας άνθρωπος με καλή καρδιά. Εύκολα, όμως, θα μπορούσε η φυλακή να του την μαυρίσει.

Η Στέλλα τρέμει στην ιδέα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον Αστέρη. Έτσι, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον βγάλει όσο γίνεται το γρηγορότερο από αυτήν την κόλαση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια