ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η ώρα του Σασμού έφτασε – Θα κάνει πίσω!

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τα χωράφια του Άγγελου βρίσκονται στα χέρια των Βρουλάκηδων και η οργή της είναι τεράστια. Έχοντας στο πλάι της τον Νικηφόρο, κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί αυτή την οικογένεια, με τον χειρότερο τρόπο. Στα όρια της θα φτάσει η Καλλιόπη, στη σειρά Σασμός. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τα τελευταία γεγονότα που έχουν στιγματίσει, τόσο την ίδια, όσο και την κληρονομιά που της άφησε ο Βασίλης.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η ώρα του Σασμού έφτασε – Θα κάνει πίσω!

Ενώ φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ένα ατελείωτος πόλεμος, η Καλλιόπη θα είναι η πρώτη που θα υποχωρήσει, στη σειρά Σασμός. Μόλις το σπίτι της πάρει φωτιά και την σώσει από βέβαιο θάνατο ο Παύλος, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στη ζωή της. Νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή, ακόμη κι αν αυτός είναι Βρουλάκης, θέλει να ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, του αναφέρει πως είναι διατεθειμένη να κάνει στην άκρη την οργή της, προκειμένου να έρθει ξανά η ισορροπία.

Θα παραχωρήσει η Καλλιόπη τα χωράφια της στους Βρουλάκηδες, ως “ευχαριστώ” στον Παύλο, ή θα έρθει με άλλον τρόπο η εκεχειρία στις δύο οικογένειες; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler