Σασμός Spoiler: Η ώρα της αλήθειάς και η οργή της Καλλιόπης

Σασμός Spoiler: Ο Λευτέρης, μετά τη μεγάλη σύλληψη και την κατάσχεση των όπλων, αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από την αληθινή του ταυτότητα. Είναι μυστικός αστυνομικός από τα κεντρικά της Αθήνας και βρίσκεται σε απόρρητη αποστολή στην Κρήτη, με στόχο να ξηλώσει όλο το δίκτυο λαθρεμπορίου όπλων.

Σασμός Spoiler: Η ώρα της αλήθειάς και η οργή της Καλλιόπης

Ο Αντώνης με τη βοήθεια της Σοφίας έρχεται όλο και πιο κοντά σε σκοτεινές μνήμες. Ο Μαθιός, στην προσπάθειά του να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του, αναγκάζεται να δεχτεί μια πρόταση. Παράλληλα, ο παπάς μοιράζεται κάτι που έμαθε με τη Μαρίνα, όμως δεν είναι μόνοι τους στην εκκλησία.

Εκεί βρίσκεται και η Καλλιόπη, αλλά δεν καταφέρνει να ακούσει τη συζήτησή τους. Στο μεταξύ, η Αργυρώ με τη Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν στον Αστέρη, η παρουσία κάποιου τρίτου, όμως, θα βάλει τέλος στο ευχάριστο κλίμα.

Η Καλλιόπη, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει την Αργυρώ από τον Αστέρη, μοιράζεται μαζί του την ιστορία για την κατάρα της πεθεράς της. Εκείνος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της. Άλλωστε, με την Αργυρώ έχουν ένα παιδί μαζί.

Βέβαια, δεν μπορεί να το αποκαλύψει. Αντίθετα, πρέπει πάση θυσία να παραμείνει κρυφό προς το παρόν. Από την Αργυρώ ζητά να βλέπει τον Πετρή μόνος του. Η Αργυρώ μένει άναυδη από την απόφασή του, αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Για τον Αστέρη, τίποτε δεν είναι τόσο δυνατό όσο το «μπαμπά» που λέει ο μικρός μπροστά σε αυτόν και τον Μαθιό και τους πάει και τους δύο στον ουρανό. Στη συνέχεια, η Αργυρώ κάνει μια απελπισμένη εξομολόγηση, που ανοίγει ένα δρόμο στην ελπίδα να γίνουν μαζί οικογένεια, αλλά ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η Θοδώρα, από την άλλη, εξοργίζεται όταν μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα του Λευτέρη. Δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι ο άνθρωπος που έχει ερωτευτεί έχει δύο πρόσωπα, οπότε
φεύγει από το σπίτι κακήν κακώς.

trailer σασμόςΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια