Σασμός Spoiler: Η νέα εισαγγελέας δίνει την χαριστική βολή στον Μαθιό

Σασμός Spoiler: Συνεργάζεται με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, με στόχο να ξεσκεπάσουν τον Μαθιό και να ισοπεδώσουν μια και καλή την οικογένεια αυτή. Μετά τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου, κανείς δε μπορεί να κοιτάξει τους συγκεκριμένους ανθρώπους στα μάτια.

Σασμός Spoiler: Η νέα εισαγγελέας δίνει την χαριστική βολή στον Μαθιό

Μία νέα μάχη ξεκινά, ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές της σειράς. Η εισαγγελέας και πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη, Αιμιλία Ξενάκη, αναλαμβάνει δράση για να κλείσει μια και καλή τον Μαθιό στη φυλακή, στη σειρά Σασμός.

Μόλις η Καλλιόπη ομολογεί το έγκλημά της, όλα αλλάζουν. Ο Μαθιός αφήνεται ελεύθερος και η Καλλιόπη φυλακίζεται, για χάρη του παιδιού της. Τότε, η εισαγγελέας και ο Αντώνης ξεκινούν τις διαδικασίες για να ξεσκεπάσουν το σχέδιό τους, έχοντας σκοπό να φτάσουν στον πραγματικό δολοφόνο!

Οι Σταματάκηδες ζητούν εκδίκηση για τους θανάτους που σκόρπισε ο Παύλος. Αντίστοιχα, εκείνος ετοιμάζεται να “χτυπήσει” με τον χειρότερο τρόπο, προκειμένου να πάρει πίσω στα χέρια του το αίμα της οικογένειας.

Η εισαγγελέας Ξενάκη θέλει να καταδικάσει τον Μαθιό και την Καλλιόπη, κλείνοντάς τους ισόβια, στη σειρά Σασμός. Ο λόγος είναι η επιστροφή του πρώην της, του Αντώνη. Το γεγονός πως ζει και πως επέστρεψε στην Κρήτη, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του!

Η εισαγγελέας Ξενάκη ετοιμάζει την χαριστική βολή της στον Μαθιό, αγνοώντας τις συνέπειες. Έτσι, βάζει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή..

Ποια στάση θα κρατήσουν ο Μαθιός και η Καλλιόπη; Ένας νέος πόλεμος ξεκινά με ολέθριες συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια