Σασμός spoiler: Η μεγάλη ημέρα έφτασε – Η Αργυρώ στέκεται μπροστά στους ενόρκους!

Σασμός spoiler: Η μέρα της δίκης έφτασε. Όλοι καταθέτουν προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια. Η στιγμή, όμως, που η Αργυρώ ετοιμάζει τη δική της κατάθεση στη σειρά Σασμός, είναι ανατριχιαστική. Απέναντί της έχει τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν.

Σασμός spoiler: Η μεγάλη ημέρα έφτασε – Η Αργυρώ στέκεται μπροστά στους ενόρκους!

Ο Αστέρης την κοιτάζει και υποφέρει. Ένας χρόνος έχει περάσει από αυτό το φρικτό συμβάν που συγκλόνισε την Κρήτη. Η Αργυρώ στέκεται εκεί, μπροστά του. Τον κοιτάζει με μίσος, η καρδιά της έχει γίνει χίλια κομμάτια και κανείς δε μπορεί να της απαλύνει τον πόνο. Πίσω της βρίσκεται ο Σταύρος, έχοντας δώσει την υπόσχεση να μη την αφήσει λεπτό μόνη της.

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες στέκονται απέναντι, σε μία δίκη ατελείωτη. Οι δύο πλευρές ζητούν τη δικαίωση, με τους ενόρκους να διχάζονται. Από τη μία πλευρά η οικογένεια του Αστέρη παλεύει να τον αθωώσει, ενώ από την άλλη οι Βρουλάκηδες μάχονται για να δικαιωθεί ο Πετρής.

Η Αργυρώ στέκεται μπροστά στους ενόρκους, με την κατάθεση αυτή να της βαραίνει την ψυχή, στη σειρά Σασμός. Η ίδια πρέπει να ομολογήσει ενώπιον όλων πως είχε σχέση με τον κατηγορούμενο, πως μαζί ετοιμάζονταν να δώσουν τέλος σε αυτή την βεντέτα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Φυσικά, δεν πρόλαβαν…

Η Αργυρώ καταρρέει τη στιγμή που εξομολογείται πως έγινε το μοιραίο αυτό φονικό. Η Μαρίνα προσπαθεί να την παρηγορήσει, με τους Βρουλάκηδες να βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Οι ένορκοι δείχνουν συγκινημένοι, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη και η Στέλλα να τρέμουν στην ιδέα πως ο Αστέρης δε θα αθωωθεί όπως περίμεναν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια