Σασμός spoiler: Η Μαρίνα ψάχνει τη δύναμη να συγχωρήσει τη γιαγιά Ειρήνη!

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος γνωρίζει όλη την αλήθεια και αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό των Βρουλάκηδων. Κλείνει κάθε πόρτα στην θεία του την Καλλιόπη, με την Μαρίνα να τον αγκαλιάζει σαν παιδί της. Άλλωστε, οι Σταματάκηδες είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του αδελφού του, αλλά και του πατέρα του.

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα ψάχνει τη δύναμη να συγχωρήσει τη γιαγιά Ειρήνη!

Μετά τις φρικτές αποκαλύψεις, η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη είναι ψυχρές, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που η αγαπημένη μας γιαγιά Ειρήνη λυγίζει και ζητάει συγχώρεση, η νύφη της δε μπορεί να δεχτεί το κακό που έκανε.

Αυτό που την πονάει περισσότερο, είναι πως ο Μάρκος Βρουλάκης έφυγε από τον κόσμο, χωρίς να γνωρίζει πως έχει ένα παιδί, καρπό του έρωτά του με την Ανθούλα. Το ίδιο υπέφερε και η δύσμοιρη Ανθούλα, στα χέρια της Καλλιόπης.

Η Μαρίνα, όμως, είναι πάρα πολύ ψυχρή κι απόμακρη. Μία στάση που θα προβληματίσει αρκετά και την γιαγιά Ειρήνη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς…

Η Μαρίνα συζητάει με τον Αντώνη για την γιαγιά Ειρήνη, προσπαθώντας να βρει δύναμη, στη σειρά Σασμός. Ο αστυνόμος την αγκαλιάζει και τη συμβουλεύει να βάλει τη δύναμη της συγχώρεσης μέσα στην ψυχή της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια