Σασμός spoiler: Η κρυφή ταυτότητα της Έυας αλλάζει τα δεδομένα

Σασμός spoiler: Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυ αναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου έχει ξεκινήσει, και το κοινό παρακολουθεί με αγωνία τα νέα επεισόδια.

Σασμός spoiler: Η κρυφή ταυτότητα της Έυας αλλάζει τα δεδομένα

Νέοι ήρωες καταφτάνουν στη σειρά του ALPHA, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου. Σε αυτούς τους νέους χαρακτήρες, που αναμένεται να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στις ζωές των ηρώων, περιλαμβάνεται και η Πηνελόπη Τσιλίκα, η οποία υποδύεται την Εύα.

Είναι η αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μετά τον θάνατο των γονιών τους, η Εύα υιοθετήθηκε από πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό και μεγάλωσε με αγάπη και πολυτέλεια. Έχοντας εκπαιδευτεί ως αρχιτέκτονας, αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό με σκοπό να εξιχνιάσει τον θάνατο του αδερφού της.

Παριστάνει μια επαγγελματία που έρχεται να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα για τη δημιουργία αγροκτημάτων με πέτρινα σπίτια για τους επισκέπτες. Κερδίζει την εκτίμηση των χωριανών και γίνεται συμπαθής σε όλους. Μόνο ο Παύλος, που γνωρίζει την αλήθεια, την καταλαβαίνει. Η Εύα τον θεωρεί σαν πατέρα του αδερφού της και, παρότι δεν είναι κακός άνθρωπος, η ανάγκη για εκδίκηση για τον χαμό του αδερφού της την καταδιώκει.

Ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης εισβάλλει στη σεζόν με τρόπο που αναστατώνει όλους. Είναι ο “εισβολέας,” ένα πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά και αφήνει τους κατοίκους ανυπεράσπιστους. Ο Αντρέας Βρουλάκης, ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου, φέρνει ακόμη περισσότερη αναταραχή. Κατάγεται από παραδοσιακή Κρητική οικογένεια και από μικρή ηλικία δείχνει την άγρια και σκληρή του φύση, με τάση για εχθρούς και εκδίκηση.

Όταν ο παππά-Μιχάλης αντιλαμβάνεται ότι είναι ο πιο απειλητικός μεταξύ των Βρουλάκηδων και ότι θα απειλήσει την ειρήνη του χωριού, πείθει την οικογένειά του να τον απομακρύνουν. Έτσι, ο Αντρέας μεγαλώνει στα καράβια, βοηθώντας οικονομικά την οικογένειά του. Με σκληρή δουλειά, καταφέρνει να γίνει καπετάνιος.

Πριν από έξι χρόνια, συλλαμβάνεται από την τουρκική ακτοφυλακή για παράνομη μεταφορά καυσίμων και καταδικάζεται σε τρία χρόνια φυλάκισης στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε. Λόγω της απόφασής του να αντιμετωπίσει έναν συγκρατούμενο από την Ανατολία, καταλήγει να τον τραυματίσει σοβαρά και να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο, και στη συνέχεια επιτίθεται στους αστυνομικούς της φυλακής, προκαλώντας νέα καταδίκη. Αφού αποφυλακίστηκε, επιστρέφει στην Άνω Ποριά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaσασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος γ κυκλοςσασμος γ κυκλος ο επιλογοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιασασμοσ τρειλερ