Σασμός Spoiler: Η κατάσταση της Αργυρώς είναι πολύ σοβαρή – Η Μαρίνα καταρρέει

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα ακούγοντάς την καταρρέει. Από το ύφος της Αργυρώς καταλαβαίνει πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Την στιγμή που ίδια θα καταλάβει πως ακόμα ένα χτύπημα της μοίρας, της χτυπάει την πόρτα αποφασίζει να σταθεί γενναία και να μην δείξει στην κόρη της τον μοναδικό άνθρωπο που της είχε απομείνει, ότι έχει πανικοβληθεί.

Σασμός Spoiler: Η κατάσταση της Αργυρώς είναι πολύ σοβαρή – Η Μαρίνα καταρρέει

Τα νέα της υγείας της Αργυρώς πολύ σύντομα θα μαθευτούν σε όλους. Ανάμεσα σε αυτούς και η οικογένεια της. Η Μαρίνα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα μάθει όλη την αλήθεια για την Αργυρώ.

Τα πάντα θα μαυρίσουν γύρω της. Η είδηση της αρρώστιας της Αργυρώς θα φέρει μεγάλη δυστυχία στους Βρουλάκηδες. Ο Αντώνης, σε όλο αυτόν τον αγώνα που θα δώσει η Αργυρώ θα σταθεί, βράχος, δίπλα στην Μαρίνα.

Απέναντι στον Αντώνη όμως δεν μπορεί να κρύψει ούτε τα δάκρια της ούτε τις σκέψεις της. Ο Αντώνης κατανοεί αμέσως όλα όσα έχουν γίνει και την σφίγγει δυνατά στην αγκαλιά του. Ο ήρωας καθ΄όλη την διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου που θα βιώσει η οικογένεια αλλά και η μελλοντική του σύζυγος, Μαρίνα στην σειρά Σασμός θα είναι δίπλα τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιο