Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη οργανώνει την απόδραση του Αστέρη

Σασμός spoiler: Το ένα λάθος θα φέρει το άλλο. Η Καλλιόπη, έτοιμη να χάσει το μυαλό της, τα βάζει με θεούς και δαίμονες! Η απόδραση του Αστέρη δεν επιτυγχάνεται, με αποτέλεσμα εκείνος να οδηγείται κανονικά στο κελί του, στη σειρά Σασμός.

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη οργανώνει την απόδραση του Αστέρη

Όλα έχουν οργανωθεί για εκείνη την ημέρα. Η Καλλιόπη έχει “χτίσει” την μικρή της ομάδα, έχοντας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για την απελευθέρωση του γιου της. Ο Αστέρης δεν έχει ιδέα για αυτό που θα ακολουθήσει. Όπως, αντίστοιχα, ιδέα δεν έχει και η Καλλιόπη για την μεγάλη ανατροπή που καταφτάνει.

Ο Μαθιός είναι στο πλευρό της, παρά της αντιρρήσεις του. Δεν ήθελε ποτέ να γίνει αυτή η απόδραση, δεν ήθελε να βάλει σε κίνδυνο τον ίδιο, τον Αστέρη και την μητέρα του. Η Καλλιόπη, όμως, δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην ελευθερία του παιδιού της!

Η μεγάλη μέρα φτάνει! Ο Αστέρης μεταφέρεται από το δικαστήριο στις φυλακές, με ένα ειδικό όχημα. Τα όπλα σημαδεύουν. Στόχος της ομάδας είναι να βγάλουν εκτός πορείας το όχημα, για να καταφέρουν να τραβήξουν έξω τον Αστέρη. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην επιβιώσουν όλοι, λόγω της ανταλλαγής πυρών.

Κάποιος, όμως, προδίδει την Καλλιόπη. Κάποιος από την ομάδα της ομολογεί την πράξη αυτή, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να είναι προετοιμασμένοι. Το περιπολικό με τον Αστέρη δεν παίρνει την γνωστή κατεύθυνση για το τμήμα. Η μεγάλη ευκαιρία χάνεται..

Η απόδραση του Αστέρη αποτελεί όνειρο ανεκπλήρωτο, στη σειρά Σασμός. Κανείς δεν καταφέρνει να τον σώσει. Ο Σταματάκης οδηγείται στη φυλακή και η Καλλιόπη ουρλιάζει πως, εάν βρει αυτόν που την “έκαψε”, θα τον σκοτώσει… Μόνο που δεν ξέρει πως αυτός που ψάχνει, είναι ο γιος της ο ίδιος…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός επεισόδιαΣΑΣΜΟΣ Καλιοππη