Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη κατηγορεί τη Βασιλική – Εσύ φταις για όλα

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον πραγματικό δολοφόνο, στη σειρά Σασμός και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο στη Βασιλική. Μόλις μαθαίνει τη σχέση του γιου της με την “χήρα”, τα πράγματα αλλάζουν. Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται και η αλήθεια είναι πολύ κοντά…

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη κατηγορεί τη Βασιλική – Εσύ φταις για όλα

Το φονικό όπλο του Μαθιού πέφτει στα χέρια της. Πλέον, είναι πεπεισμένη πως ο γιος της δολοφόνησε τον Στεφανή. Ο τρόμος την κυριεύει, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Για όλα θεωρεί υπεύθυνη την Βασιλική.

Παρόλο που ο Μαθιός έχει ζητήσει από την μητέρα του να μην ενοχλήσει την Βασιλική, εκείνη δεν υπακούει. Πηγαίνει σπίτι της και ξεσπάει ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στις δύο, χωρίς τέλος.

Η Καλλιόπη ουρλιάζει στην Βασιλική πως εκείνη ευθύνεται για το μεγάλο φονικό, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το TiVi, η Καλλιόπη βρίσκει το φονικό όπλο και το κρύβει στην τσάντα της. Δεν πρέπει ποτέ η αστυνομία να φτάσει σε αυτό.

Η Βασιλική θυμώνει. Δεν πιστεύει πως η Καλλιόπη την κατηγορεί για τον φόνο του Στεφανή. Φυσικά, το μυαλό της δεν πηγαίνει στον Μαθιό. Δε μπορεί ούτε να σκεφτεί πως ο Μαθιός της είναι δολοφόνος.

Η Καλλιόπη, όμως, ξέρει. Ξέρει και πνίγει μέσα της την αλήθεια. Οι αρχές είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψουν τον ένοχο. Ο Αντώνης γνωρίζει πως ο Μαθιός είναι ο εραστής της Βασιλικής και τον ελέγχει. Όλοι ερευνούν το όπλο, ως αποδεικτικό στοιχείο, μόνο που το όπλο αυτό το έχει η Καλλιόπη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια