Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη διψά για εκδίκηση και θέλει να χυθεί αίμα

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη διψά για εκδίκηση και θέλει να χυθεί αίμα. Όχι, όμως, οποιουδήποτε, αλλά του φονιά του Στεφανή. Η μάνα με τους δύο γιους συζητούν για την επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων με την Καλλιόπη να αναφέρει ότι θα φιλούσε τα χέρια οποιανού το έκανε.

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη διψά για εκδίκηση και θέλει να χυθεί αίμα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Καλλιόπη θα έρθει αντιμέτωπη με τα παιδιά της, οι οποίοι δε συμφωνούν με τα λεγόμενά της!

Οι Βρουλάκηδες δέχτηκαν μία “δολοφονική” επίθεση, όπου άγνωστοι άρχισαν να τους πυροβολούν έξω από το σπίτι τους, νωρίς το βράδυ. Τα μαντάτα δε θα αργήσουν να φτάσουν στο χωριό, αλλά και στ’ αυτιά των Σταματάκηδων.

Η Καλλιόπη είναι πεπεισμένη ότι ο φονιάς θα πληρώσει και ότι οι πυροβολισμοί ήταν απλώς μία προειδοποίηση για τα όσα θα πάθει στη συνέχεια! Ο Μαθιός, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, υποψιάζεται μήπως η μητέρα του, η Καλλιόπη, βρίσκεται πίσω από αυτό, αλλά εκείνη γεμάτη αυτοπεποίθηση του αναφέρει ότι δεν έχει καμία δουλειά. Πιστεύει ότι ο φονιάς θα πληρώσει!

Μάλιστα, η επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Εντωμεταξύ, η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί.

Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του. Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια