Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη δεν θα ησυχάσει αν δε πεθάνει ο φονιάς

Σασμός Spoiler: Μπορεί να τον θεωρούσαν όλοι νεκρό, όμως δεν ήταν. Ο Παύλος Βρουλάκης ζούσε σαν νεκρός, με τη βοήθεια του παπά Μιχάλη και του Αντώνη. Μόλις εκείνος δολοφόνησε τον Βασίλη Σταματάκη, οι δυο τους τον φυγάδευσαν, για να μη συνεχιστεί η βεντέτα.

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη δεν θα ησυχάσει αν δε πεθάνει ο φονιάς

Μία αποκάλυψη έρχεται στο φως και σοκάρει. Μία νέα είδηση κόβει την ανάσα. Η Καλλιόπη βρίσκεται στη φυλακή και ανακαλύπτει πως ο φονιάς του άντρα της κυκλοφορεί ελεύθερος, στη σειρά Σασμός.

Μετά τους θανάτους του Άγγελου και του Πετρή, ο Παύλος επιστρέφει στην Κρήτη, για να πάρει εκδίκηση. Μάλιστα, βρίσκει το θράσος να εμφανιστεί μπροστά στην Καλλιόπη, προκαλώντας την…

Η Καλλιόπη αρχίζει να τρέμει στην ιδέα πως ο άνθρωπος αυτός θα βλάψει ένα από τα δυο της παιδιά, διψασμένος από εκδίκηση. Πλησιάζει τον Αστέρη και του αναφέρει πως πρέπει ο Παύλος να πεθάνει, προκειμένου να ζήσουν ελεύθερη.

Ο Παύλος της αναφέρει πως αυτός σκότωσε τον άντρα της, με αποτέλεσμα εκείνη να τρελαίνεται! Ξεσπά και ουρλιάζει πως θα τον αποτελειώσει για το κακό που έκανε στην οικογένειά της, μόνο που ο Παύλος δε φοβάται…

Ο Αστέρης ενοχλείται από τη στάση της και της ζητά να ξεχάσει τα παλιά. Καμία βεντέτα δε θα συνεχιστεί! Η Καλλιόπη, όμως, δεν ησυχάζει αν δε πεθάνει ο φονιάς, στη σειρά Σασμός.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια