Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την γυμνή αλήθεια

Σασμός spoiler: Σε αυτό το καθηλωτικό επεισόδιο που προβλήθηκε στις 27/9 το βράδυ, η αγαπημένη σειρά επέστρεψε με νέες εξελίξεις που αφήνουν το κοινό με το στόμα ανοιχτό. Ο Νικηφόρος βρίσκεται αντιμέτωπος με το βάρος της προδοσίας που έπαθε, ενώ ο φίλος του Μανόλης βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση σχέσης με την Τζένη. Τα συναισθήματα και οι αναταράξεις διαρκώς αυξάνονται.

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την γυμνή αλήθεια

Στο μεταξύ, ο Αστέρης μοιράζεται τη χαρά του για την νέα του θέση ως θείος, αλλά η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του δικού της θείου, Αντρέα Βρουλάκη, που μπορεί να είναι πολύπλοκες και απρόβλεπτες. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για να εκτελέσει την αποστολή του στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να στριμώξει ανοιχτά τον Μαθιό, δημιουργώντας μια δύσκολη θέση για αυτόν.

Μια ανατροπή προκύπτει όταν ο Παύλος δέχεται μια αιφνίδια επίσκεψη μέσα στη νύχτα, και η Καλλιόπη αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια αλήθεια που θα ανατρέψει τις ισορροπίες της ζωής της. Η ένταση συνεχίζει να αυξάνεται και οι χαρακτήρες βρίσκονται σε συνεχείς συγκρούσεις και εξελίξεις που κρατούν το κοινό σε αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος