Σασμός spoiler: Η Γιαγιά Ειρήνη προφητεύει γεγονότα για το μέλλον

Σασμός spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται σημαντικές ανατροπές και τραγικά γεγονότα που θα αναστατώσουν το χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη, παρά το γεγονός ότι έχει την ικανότητα να προφητεύει τα μελλοντικά γεγονότα, βρίσκεται σε ένα αδύναμο σημείο και δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο που επικρατεί. Μια στιγμή χάνει τις αισθήσεις της, αφήνοντας όλους να ανησυχούν για την τύχη του χωριού.

Σασμός spoiler: Η Γιαγιά Ειρήνη προφητεύει γεγονότα για το μέλλον

Ωστόσο, όταν επανακτά τις αισθήσεις της, η γιαγιά Ειρήνη ξεκινά να προφητεύει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση γεγονότα που αφορούν το μέλλον, γεγονότα τα οποία προκαλούν φόβο και ανησυχία σε όλους. Είναι δύσκολο για όλους να δεχτούν την πραγματικότητα ότι τέτοιες ανείπωτες προοπτικές είναι δυνατό να εκδηλωθούν. Η προφητεία της γιαγιάς Ειρήνης εστιάζει σε τραγικά γεγονότα που αναμένεται να συμβούν ανάμεσα στις δύο ανταγωνιζόμενες οικογένειες, τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, με σκοπό να καταλήξει ο σασμός.

Όλοι στο χωριό παρακολουθούν με ανησυχία και τρόμο τις προφητείες της, αναρωτιομενοι εάν η γιαγιά Ειρήνη, με τη βοήθεια της Καλλιόπης, της Μαρίνας και άλλων, θα καταφέρει να αποτρέψει αυτά τα γεγονότα ή εάν η μοίρα έχει ήδη ξεκινήσει να αποκαλύπτει τη σκληρή της πλευρά. Το μέλλον είναι αβέβαιο, και όλοι αναρωτιούνται πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα στο χωριό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος