Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει – Θα γίνει σασμός άραγε;

Σασμός spoiler: Τα γυρίσματα του πολύ αναμενόμενου τρίτου κύκλου της σειράς ξεκίνησαν με εντατικό ρυθμό. Στο νέο καστ εντάσσεται η ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα, η οποία θα υποδυθεί την αδελφή του Ευθύμη. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα νέα επεισόδια η γιαγιά Ειρήνη παθαίνει έμφραγμα μετά από έναν καβγά με τον Αντρέα, και αυτό επηρεάζει τους αρραβώνες του Αστέρη και της Αργυρώς.

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει – Θα γίνει σασμός άραγε;

Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται η επιστροφή της καθημερινής δραματικής σειράς “Σασμός” στους δέκτες μας με την τρίτη σεζόν να συνεχίζει με γοργό ρυθμό. Εκτός από τους παλιούς γνώριμους, όπως Στέλιος Μάινας, Ορφέας Αυγουστίδης, Μαρία Τζομπανάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Ευγενία Σαμαρά, Δανάη Παππά, Γιώργος Γεροντιδάκης, βλέπουμε και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος υποδύεται τον Αντρέα Βρουλάκη.

Στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου αναμένονται πολλές ανατροπές και εξελίξεις που θα ξαφνιάσουν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η ζωή των περισσότερων ηρώων πρόκειται να αλλάξει δραματικά. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ, οι οποίοι βλέπουν τα σχέδιά τους να χαλάνε και την ευτυχία τους να απειλείται.

Στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, ο Αστέρης και η Αργυρώ ετοιμάζονται να παντρευτούν στο εκκλησάκι του χωριού, με τον παπα-Μιχάλη έτοιμο να τους παντρέψει και να ευλογήσει τη σχέση τους. Ωστόσο, ένα απρόοπτο συμβάν αλλάζει τα πάντα, καθώς μαθαίνουν ότι ο Μαθιός έπεσε θύμα πυροβολισμού και η Βασιλική εμπλέκεται σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη, και ο Αστέρης με την Αργυρώ βιώνουν την αγωνία της αβεβαιότητας. Όταν τους ενημερώνουν ότι η κατάσταση του Μαθιού είναι κρίσιμη και απαιτεί χειρουργική επέμβαση, ο Αστέρης αισθάνεται ότι χάνει τον έλεγχο και προσπαθεί να στηρίξει τη μητέρα του, Καλλιόπη, που είναι απαρηγόρητη.

Εντέλει, τόσο ο Μαθιός όσο και η Βασιλική ξεπερνούν τον κίνδυνο, αλλά οι αρραβώνες του Αστέρη και της Αργυρώς ακυρώνονται λόγω της κρίσης που δημιουργήθηκε. Αυτός που φαίνεται να είναι υπεύθυνος για όλα είναι ο Αντρέας, ο οποίος έχει διαφορετικά σχέδια και θέλει να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες για όσα έχουν προκαλέσει στην οικογένειά του.

Ο Αντρέας δρα παθιασμένα για να χωρίσει το ζευγάρι και να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες. Με την επιμονή του φτάνει στα όρια της γιαγιάς Ειρήνης, η οποία στο τέλος καταρρέει και παθαίνει έμφραγμα. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή της είναι κρίσιμη και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να τη σώσουν.

Ο Αντρέας συνεχίζει να πιέζει τη γιαγιά Ειρήνη, παρά τις παρεκκλίσεις της, με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει από το άγχος και να παθαίνει έμφραγμα. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δραματική και η Αργυρώ ενημερώνει τον Αστέρη ότι οι αρραβώνες ακυρώνονται.

Ο Αστέρης σέβεται την επιθυμία της, αν και γνωρίζει ότι ο Αντρέας είναι υπεύθυνος για όλα όσα συνέβησαν. Τώρα, όλοι ανησυχούν για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης και ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος trailerΣασμος ΑνδρεαςΣασμός Β ΚύκλοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμός τι θα γίνεισασμοσ τρειλερ