Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Σε πανικό οι Βρουλάκηδες

Σασμός Spoiler: Μία εξέλιξη που θα φέρει πανικό στους Βρουλάκηδες. Η γιαγιά Ειρήνη θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την Μαρίνα να βρίσκεται σε πανικό, στη σειρά Σασμός. Μία αδυναμία θα είναι αρκετή για να λυγίσει την γλυκιά ηρωίδα μας, η οποία έχει αντέξει πολλά δεινά στις πλάτες της.

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Σε πανικό οι Βρουλάκηδες

Λίγο πριν το ατυχές και σοβαρό αυτό συμβάν, η Μαρίνα ζητάει από την μητέρα της παρηγοριά. Η Αργυρώ έχει ανακοινώσει πως θα φύγει ξανά στην Αυστραλία, με το μαχαίρι αυτό να της τσακίζει τα σωθικά.

Η Μαρίνα θα συζητήσει με την μητέρα της πως δεν είναι δυνατόν να χάσει την κόρη της, τώρα που την βρήκε. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη θα την πείσει πως όλα γίνονται για κάποιο σκοπό και πως η εγγονή της θα βρει τον δρόμο της…

Η γιαγιά Ειρήνη θα ταραχτεί και θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, στη σειρά Σασμός. Εκεί θα τρέξει η Μαρίνα, ο Πέτρος και η Αργυρώ. Αυτός θα είναι και ένας από τους λόγους που θα κρατήσει την Αργυρώ πίσω.

Θα καθυστερήσει την επιστροφή της στην Αυστραλία, όσο η γιαγιά της είναι στο νοσοκομείο. Το κυριότερο, όμως; Η σχέση της Άσπας και του Στεφανή αρχίζει να γίνεται γνωστή. Τα νέα φτάνουν και -μάλιστα- στα χειρότερα πρόσωπα.

Η Αργυρώ θα διχαστεί, μόλις ενημερωθεί για τα καμώματα της ξαδέλφης της. Θα κάνει, όμως, τα πάντα για να προστατεύσει την ίδια και την οικογένειά της…Η γιαγιά Ειρήνη θα μείνει αρκετά στο νοσοκομείο, αγνοώντας το μεγάλο κακό που έρχεται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός ΒρουλάκηδεςΣασμός γιαγια ειρηνη