ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η φωτιά και η κληρονομιά

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Πυρ και μανία θα γίνει η Καλλιόπη με τα χωράφια των Βρουλάκηδων. Ο Άγγελος, στη διαθήκη του, έχει αφήσει την γη που πήρε από τα χέρια της Καλλιόπης, στην μικρή του αδελφή, την Αργυρώ.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η φωτιά και η κληρονομιά

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την διαθήκη του ο Άγγελος αφήνει όλα τα χωράφια στην Αργυρώ, αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην πολυαγαπημένη του Άσπα. Όταν η Καλλιόπη και ο Μαθιός θα πληροφορηθούν πως ένα μέρος της περιουσίας τους πέρασε στους Βρουλάκηδες και ειδικά στην Αργυρώ θα γίνουν έξαλλοι.

Επομένως, μετά τον θάνατό του, η ιδιοκτησία των Σταματάκηδων περνά στα χέρια των Βρουλάκηδων! Αυτή η εξέλιξη ταράζει σημαντικά την Καλλιόπη, η οποία αποφασίζει να αναλάβει δράση. Στόχος της είναι να καταστρέψει αυτά τα στρέμματα γης, για να μη μπορέσουν οι Βρουλάκηδες να πατήσουν εκεί το πόδι τους. Έτσι, η Αργυρώ δε θα έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στα χέρια της.

Όσο κι αν η οικογένεια αναφέρει πως δε τα θέλει αυτά τα χωράφια, τόσο η Καλλιόπη τρελαίνεται στην σκέψη πως κάποια στιγμή θα τα διεκδικήσουν όλοι μαζί! Έτσι, αρπάζει βενζίνη και φωτιά και τρέχει στα χωράφια των Βρουλάκηδων, αποφασισμένη να μη φέρει ποτέ τον πολυπόθητο Σασμό. Θα κάψει την περιουσία της Αργυρώς; Ποιος θα είναι αυτός που θα την συγκρατήσει, από το να κάνει το μοιραίο λάθος;

Η οργή της Καλλιόπης θα είναι τέτοια που δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα ξεσηκώσει τους πάντες με σκοπό να αποκατασταθεί όλο αυτό. Η ίδια μάλιστα θα φτάσει σε σημείο να βάλει φωτιά στα κτήματα, αλλά τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω. Έτσι, ένας νέος πόλεμος με αφορμή τα χωράφια του Άγγελου που θα περάσουν στην Αργυρώ.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler