ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η εγκυμοσύνη της Τζένης ανατρέπει τα Πάντα

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Τζένη που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που μοιάζει ικανό να τα τινάξει όλα στον αέρα! Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, θα δούμε την Τζένη να ανατρέπει τα πάντα στη ζωή του Νικηφόρου και της οικογενείας του, καθώς είναι έγκυος.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η εγκυμοσύνη της Τζένης ανατρέπει τα Πάντα

Η Τζένη είναι ξεκάθαρο ότι κρύβει ένα σημαντικό μυστικό. Η ακριβής φύση αυτού του μυστικού δεν αποκαλύπτεται αμέσως, αλλά φαίνεται ότι είναι κάτι που έχει τη δύναμη να ανατρέψει τα πάντα. Παρά τις πιθανές συνέπειες της αποκάλυψης αυτού του μυστικού, η Τζένη δεν φοβάται να το χρησιμοποιήσει προς όφελός της, όπως αποδεικνύεται από την απόφασή της να πει ψέματα ότι είναι έγκυος στο παιδί του Νικηφόρου. Είναι ξεκάθαρο ότι η Τζένη είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας, οδηγείται από τα δικά της κίνητρα και επιθυμίες, και πρόθυμη να ρισκάρει και να πάρει δύσκολες αποφάσεις για να πετύχει τους στόχους της. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς παίζονται το μυστικό και οι ενέργειες της Τζένη και τι αντίκτυπο θα έχουν στις ζωές των γύρω της.

Απο την άλλη, ο Νικηφόρος είναι βαθιά ερωτευμένος με τη Νάντια και φαίνεται να έχει μάτια μόνο για εκείνη. Παρόλα αυτά, βρίσκεται στη μέση της εξαπάτησης και χειραγώγησης, καθώς η Τζένη ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος στο παιδί τους και προσπαθεί να το ξανακερδίσει. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος σε αυτή την είδηση ή πώς θα κινηθεί ανάμεσα στον ίδιο και την Τζένη,. Ωστόσο, φαίνεται πιθανό ότι η πίστη και τα συναισθήματα του Νικηφόρου για τη Νάντια θα δοκιμαστούν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Η Τζένη λοιπόν σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να τον κάνει και πάλι δικό της. Έτσι, αποφασίζει να του πει πως περιμένει το παιδί τους, κάτι που φυσικά, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αφού δεν έχει μείνει έγκυος.

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler