Σασμός spoiler: Η Διαθήκη στοχοποιεί τον Μαθιό

Σασμός spoiler: Η μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς απέχει μόλις μία εβδομάδα και το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με αγωνία τα γεγονότα που θα ξετυλιχτούν στην Άνω Ποριά. Μια διαθήκη, όμως, έρχεται να αναστατώσει τα πάντα!

Σασμός spoiler: Η Διαθήκη στοχοποιεί τον Μαθιό

Θυμόμαστε ότι στον προηγούμενο κύκλο, ο Ευθύμης Φαρμάκης αποχαιρέτησε τη ζωή και η στιγμή αυτή παραμένει μία από τις συγκινητικότερες στη σειρά, με τον ηθοποιό να προσφέρει μια εκπληκτική ερμηνεία. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στη συνέχεια…

Παρά τον θάνατό του, ο Ευθύμης Φαρμάκης από τον τάφο του αναζητά εκδίκηση και προκαλεί αναταραχές στην Άνω Ποριά, καθώς η διαθήκη του ανοίγει τα πάνω κάτω. Η αδερφή του έρχεται στο χωριό με σκοπό να ρίξει φως στον θάνατό του, αλλά αυτό δεν θα είναι το μόνο που θα δημιουργήσει αναταραχή. Η διαθήκη του αρκεί από μόνη της για να κατηγορήσει τον… Μαθιό!

Είναι σαφές ότι ο Μαθιός πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και να αποκαλύψει την αλήθεια για τα όσα του αποδίδονται. Η αποκάλυψη δεν θα περιοριστεί μόνο στον Μαθιό, αλλά θα επηρεάσει και τον Αστέρη. Αυτός θα μάθει ότι ο αδερφός του κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή. Με αυτές τις αποκαλύψεις, ξεκινά ένας νέος κύκλος αίματος και δράματος που θα σημαδέψει την Άνω Ποριά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός alphaσασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος γ κυκλοςσασμος γ κυκλος ο επιλογοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 1Σασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμοσ τρειλερ