ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η αυτοκτονία και το σχέδιο της Καλλιόπης που διαλύεται

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Νικηφόρος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Καλλιόπης κάτι που μπορεί να τον θέσει άθελά του σε μεγάλο κίνδυνο. Το θέμα με τα χωράφια του Άγγελου δεν αφήνει σε ησυχία την Καπετάνισσά με αποτέλεσμα να ζητά διαρκώς συμμάχους, για να επιτεθεί στους Βρουλάκηδες! Ο νεαρός Σταματάκης όμως δεν θα συνεχίσει για πολύ να ακολουθεί τις οδηγίες με αποτέλεσμα να την καρφώνει στα παιδιά της.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η αυτοκτονία και το σχέδιο της Καλλιόπης που διαλύεται

Απο την άλλη, η Νάντια γίνεται το μήλο της έριδος για τους δύο φίλους αφού και οι δύο είναι ερωτευμένοι μαζί της, πράγμα βέβαια που αργούν να το καταλάβουν. Όταν όμως το συνειδητοποιήσουν θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα τους και οι δυο νεαροί θα γίνουν εχθροί. Είναι ικανά τα συναισθήματα που θα νιώσει ο Μανώλης να τον κάνουν να προχωρήσει στην αυτοκτονία; Θα μπορέσει ο Μανώλης  ορμώμενος από την έχθρα που νιώθει τώρα για τον Νικηφόρο για μια γυναίκα, να αυτοκτονήσει;

Ο Νικηφόρος θα κάνει μεγάλη ανατροπή, και θα προδώσει την Καλλιόπη στον Αστέρη, αλλά και τον Μαθιό, με σκοπό να προλάβει το κακό που θέλει η Καπετάνισσα να προκαλέσουν στους Βρουλάκηδες. Τότε, ο Αστέρης κάνει για ακόμα μια φορά την ανατροπή στην σειρά, καρφώνοντας την ίδια του την μητέρα, Καλλιόπη, στην Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα στον Φραγκιαδάκη με σκοπό να προλάβει το κακό που βλέπει πως έρχεται και αφορά φυσικά την έχθρα των δυο οικογενειών.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler