Σασμός spoiler: Η Άσπα κάνει μήνυση στον Κώστα και ο εφιάλτης της ξεκινά

Σασμός spoiler: Η Άσπα κάνει μήνυση στον Κώστα και ο εφιάλτης της ξεκινά, στη σειρά Σασμός. Ο Διονύσης κατάφερε να βάλει πάλι το χέρι του και να ισοπεδώσει το ζευγάρι, μέσα από μία φρικτή αποκάλυψη.

Σασμός spoiler: Η Άσπα κάνει μήνυση στον Κώστα και ο εφιάλτης της ξεκινά

Ο Κώστας αποφασίζει να κόψει τα πάρε – δώσε του με τον Διονύση, καθώς το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο. Ο Διονύσης, πεπεισμένος πως η Άσπα ευθύνεται για αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά του, δίνει τη χαριστική βολή.

Αποφασισμένος να διαλύσει τον γάμο αυτόν, προς όφελός του, αποκαλύπτει στον Κώστα την σκληρή αλήθεια. Η Άσπα και ο Στεφανής ήταν εραστές για πολύ καιρό, πίσω από την πλάτη του! Μία είδηση σκληρή που θα βγάλει τον Κώστα εκτός εαυτού.

Ο Κώστας μπαίνει στο σπίτι, με τα μάτια του να γυαλίζουν. Την ρωτάει εάν είναι αλήθεια, με την Άσπα να παγώνει. Πώς να του εξομολογηθεί κάτι τόσο φρικτό; Παγώνει, ανήμπορη να αντιδράσει. Τότε, ο Κώστας την κακοποιεί, δίχως έλεος.

Μία σκηνή που θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό και θα προκαλέσει οργή και δάκρυα. Η Άσπα θα υποφέρει στα χέρια του και θα τρέξει να παρακαλέσει για βοήθεια. Η κατάσταση ξεφεύγει και ο Κώστας είναι εκτός ελέγχου.

Η Άσπα φεύγει από το σπίτι. Αμέσως, ζητάει τη βοήθεια του Άγγελου, ο οποίος τη συμβουλεύει να κινηθεί νομικά. Με φόβο, αλλά και αποφασιστικότητα, η Άσπα μπαίνει στο τμήμα και κάνει μήνυση στον Κώστα, στη σειρά Σασμός.

Αυτό που δε γνωρίζει είναι πως άθελά της, ανοίγει έναν νέο κύκλο αίματος που δε θα βγει σε καλό. Η μία αποκάλυψη φέρνει την άλλη και όλα κρέμονται από ένα σκοινί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια