Σασμός Spoiler: Η Άσπα κάνει μήνυση στον Κώστα για κακοποίηση – Ο Άγγελος στο πλευρό της

Σασμός Spoiler: Σε πολύ άσχημη κατάσταση θα δούμε την Άσπα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Το μεγάλο της κι ένοχο μυστικό, έρχεται στο φως. Ο σύζυγός της, ο Κώστας, μαθαίνει για την παράνομη σχέση της με τον Στεφανή και ξεσπάει.

Σασμός Spoiler: Η Άσπα κάνει μήνυση στον Κώστα για κακοποίηση – Ο Άγγελος στο πλευρό της

Ο Διονύσης βρίσκεται πίσω από την μεγάλη αυτή αποκάλυψη. Θέλοντας να διαλύσει τον γάμο του ξαδέλφου του, τού αναφέρει το μεγάλο μυστικό της Άσπας. Ο Κώστας γυρίζει στο σπίτι έξαλλος.

Η Άσπα υποφέρει στα χέρια του. Εξοργίζεται και την κακοποιεί. Η πρωταγωνίστρια τρέχει, ζητώντας βοήθεια. Μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα, έρχεται για να προκαλέσει συγκίνηση και θυμό…

Στο πλευρό του Άγγελου θα τρέξει η Άσπα. Θα του ζητήσει να τη βοηθήσει, να γιατρέψει τις πληγές της, να της συμπαρασταθεί. Ο Άγγελος, σοκαρισμένος, θα την οδηγήσει στο τμήμα.

Η Άσπα κάνει μήνυση στον Κώστα για κακοποίηση, με μάρτυρα τον Άγγελο. Εκείνος είναι κοντά της και της δίνει δύναμη να μιλήσει για τη βία που δέχτηκε στο ίδιο της το σπίτι. Ο Κώστας, όμως, δεν είπε την τελευταία του λέξη.

Για να εκδικηθεί τη σύζυγό του, τόσο για την απιστία, όσο και για την μήνυση, τρέχει στην Βασιλική και της αναφέρει όλα όσα γνωρίζει για την παράνομη αυτή σχέση. Η Βασιλική μένει άναυδη και καταρρέει.

Οι δύο γυναίκες έρχονται σε σύγκρουση, με τα χτυπήματα για την Άσπα να είναι πολλαπλά κι απανωτά τη σειρά Σασμός. Η Βασιλική ξεσπάει και της επιτίθεται, νιώθοντας προδομένη από την γυναίκα αυτή που σαγήνευσε τον σύζυγό της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Σασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΑσπαΣασμός επεισόδια