Σασμός spoiler: Η Άσπα δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κώστα

Σασμός spoiler: Ο Σασμός προχωράει κι οι χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι σε ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις, μία από αυτούς θα είναι η Άσπα η οποία θα επιλέξει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Κώστα.

Σασμός spoiler: Η Άσπα δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κώστα

Η σκηνή του ξυλοδαρμού ήταν από τις πιο έντονες και σοκαριστικές που έχουμε δει στο Σασμό. Ο Κώστας έχασε τον έλεγχο, θόλωσε από το μίσος, τη ζήλεια και την οργή του και ξυλοκόπησε την Άσπα, όταν έμαθε ότι τον απατούσε. Η Άσπα κατατρεγμένη και διαλυμμένη κατέφυγε στο σπίτι της καλύτερής της φίλης, της Αργυρούς, η οποία την έπεισε να κάνει καταγγελία στον Κώστα. Μετά από πολύ σκέψη, η Άσπα δέχτηκε και ο Αντώνης ανέλαβε την υπόθεση.

Παρόλα αυτά, ο Κώστας ζήτησε τη βοήθεια της Στέλλας κι εκείνη δέχτηκε αφού φυσικά τον «χαστούκισε» με το γάντι και τον έβαλε στη θέση του. Ο Κώστας μετανιωμένος είπε στη Στέλλα ότι την αγαπάει την Άσπα και θέλει να τα ξεχάσουν όλα. «Δε θέλω να διαλύσουμε το σπίτι μας», θα της εξομολογηθεί. Η Στέλλα θα ζητήσει από την Άσπα να αποσύρει την καταγγελία, αλλά δεν την πίεσε πολύ.

Όπως αποκαλύπτει όμως ο Δημήτρης Γεωργαλάς από τη σειρά «Σασμός», η Άσπα θα δώσει στον Κώστα μία ακόμη ευκαιρία κι απ’ ότι φαίνεται θα αποσύρει την καταγγελία. Ωστόσο, θα αργήσουν να ξαναβρούν την ισορροπία. Ο Κώστας όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με το χωριό, αφού έχει μπει στη μαύρη λίστα για πολλούς λόγους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΑσπαΣασμός επεισόδια