Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ ξεσκεπάζει τις βρωμοδουλειές του Άγη – Εμπόδιο στα σχέδιά του

Σασμός Spoiler: Ο Άγης έχει μπει για τα καλά στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, με την Αργυρώ να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα βήματά του, στη σειρά Σασμός. Η βαλίτσα με τα αρχαία στο ξενοδοχείο δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την ηρωίδα μας.

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ ξεσκεπάζει τις βρωμοδουλειές του Άγη – Εμπόδιο στα σχέδιά του

Ο Διονύσης συνεχίζει να δίνει εντολές, χωρίς να σκέφτεται τις ολέθριες συνέπειες. Μία νέα και τεράστια αρχαιολογική ανακάλυψη φτάνει στα χέρια του. Το κύκλωμα αυτό μπαίνει ξανά σε δράση, με τον Διονύση να νομίζει πως μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές, για ακόμη μια φορά.

Εμπόδιο στα σχέδιά του θα μπει η Αργυρώ, η οποία φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Διονύση δείχνει πως δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό και αδιαφορεί για τις ολέθριες συνέπειες…

Ο Άγης ακολουθεί τα βήματα του μεγάλου “αφεντικού” στη σειρά Σασμός και φέρεται επιπόλαια, με αποτέλεσμα η Αργυρώ να τον ανακαλύπτει! Την ίδια στιγμή, όσο ο Διονύσης ετοιμάζει την επόμενη παράδοση των αρχαίων, ο Αντώνης κάνει πιο εντατικές τις έρευνές του.

Αυτή τη φορά δε θα καταφέρει να γλιτώσει. Η αλήθεια έρχεται στο φως, με τον Διονύση να ρίχνει αλλού τις ευθύνες. Θα πληρώσει ο Άγης για το παράνομο κύκλωμα ή ο νεαρός θα καταφέρει να γλιτώσει; Ο Διονύσης συνεχίζει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, φέρνοντας τον πανικό στους πρωταγωνιστές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoiler